Tags

, , ,

La-multi-ani-20161

Berbec

Inca de la inceputul lunii, planeta comunicarii isi face intrarea in sectorul prietenilor si a planurilor de viitor, urmand ca in data de 6 ianuarie sa inceapa mersul retrograd. Mercur retrograd in acest sector de viata le da Berbecilor ocazia sa reflecteze asupra autenticitatii relatiilor de prietenie, pot vedea acum cine le este prieten cu adevarat si pot lua decizii cu privire la inlaturarea anumitor persoane din anturajul lor. Totodata Berbecii simt nevoia de a face o analiza amanuntita a planurilor si proiectelor de viitor pe care si le-au facut in trecut, dar pe care nu au apucat sa le puna in aplicare. Pana pe 26 ianuarie, nu este indicat ca Berbecii sa ia decizii importante cu privire la cariera lor, acest pas urmand a fi facut dupa ce Mercur isi reia mersul direct.

Incepand cu 3 ianuarie, Marte intra in Scorpion si in cea de-a VIII-a casa a Berbecilor, o casa care vorbeste despre sexualitate dar si transformare. Indicat ar fi ca nativii sa nu se implice in relatii doar pentru placerea erotica, deoarece este posibil sa nu poata face diferenta intre iubirea adevarata si simpla atractie pe care o simt fata de un partener. Totodata este posibil ca relatiile in care sunt implicati unii Berbeci sa sufere transformari sau chiar nativii Berbec sa-si schimbe felul in care se raporteaza la partener si la relatie.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in zodia Fecioarei si Berbecii ar fi bine sa acorde atentie starii de sanatate, acelor probleme pe care le-au ignorant pana acum, in relatia cu colegii de serviciu sau cu sublaternii sa fie cat mai intelegatori, sa ofere ajutor fara sa astepte ceva in schimb.

In data de 9 ianuarie, planeta iubirii va face conjuctie cu planeta profesor in cea de-a IX-a casa a Berbecilor, aspect care poate insemna o schimbare a convingerilor legate de felul in care nativii percep iubirea, o abordare diferita, poate mai matura a relatiilor de iubire.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna noua in zodia Capricornului si ar fi indicat ca nativii Berbec sa inceapa sa faca planuri legate de cariera, poate fi vorba de noi responsabilitati la locul de munca, o promovare sau poate exista dorinta de a face o schimbare in ceea ce priveste cariera; viata sociala si dorinta de afirmare in societate sunt elemente asupra carora Berbecii isi vor indrepta atentia.

In zilele de 14 si 15 ianuarie au loc mai multe aspecte benefice care ii sustin pe Berbeci in relatia cu autoritatile, cu sefii, cu persoanele importante care le pot oferi un ajutor, o sansa legata de cariera lor.

Incepand cu data de 20 ianuarie Soarele intra in Varsator, iar Berbecii vor simti nevoia de a petrece mai mult timp cu prietenii lor, de a-si face planuri si proiecte legate de viitor.

Odata cu momentul de Luna Plina in zodia Leului din 24 ianuarie, nativii vor simti nevoia de aventura, de distractie, isi vor indrepta atentia asupra relatiilor de iubire, isi vor petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita.

In data de 25 ianuarie, Mercur isi reia mersul direct in Capricorn, acesta fiind momentul propice pentru a-si pune in aplicare planurile pe care le-au schitat in perioada de retrogradare a lui Mercur, planuri legate de cariera si viata sociala.

 Taur

In data de 2 ianuarie, Mercur intra in Varsator, in casa carierei Taurilor, dar pe 6 ianuarie, planeta comunicarii isi va incepe mersul retrograd. Cu Mercur retrograd in casa a X-a, nu este indicat sa se ia decizii cu privire la viata profesionala. Ar fi bine ca Taurii sa se fereasca o perioada de lumina reflectoarelor, sa analizeze cu atentie aspectele si situatiile care au legatura cu viata profesionala, viata publica, relatiile cu sefii si autoritatile, sa-si faca o strategie legata de noul pe care vor sa-l aduca in cariera lor, strategie care va putea fi pusa in aplicare odata cu iesirea lui Mercur din retrogradare, adica incepand cu data de 25 ianuarie. In acelasi timp, nativii vor simti nevoia de a face o analiza a convingerilor in functie de care si-au stabilit drumul in viata pana in acest moment si este posibila o transformare radicala a idealurilor si valorilor.

In data de 3 ianuarie, Marte intra in Scorpion in casa parteneriatelor. Avand in vedere ca Marte va sta destul de mult timp in casa parteneriatelor Taurilor, este indicat ca nativii sa se fereasca pe cat posibil de certuri si discutii aprinse cu partenerul de viata, sa faca tot posibilul pentru a evita eventualele neintelegeri cu sotul/sotia, cu colaboratorii si cu partenerii de afaceri. Va fi o perioada in care relatiile Taurilor vor fi puse sub semnul intrebarii, unele vor cunoaste o imbunatatrire semnificativa, altele poate vor ajunge la final. Ar fi indicat ca nativii Taur sa actioneze cu prudenta si sa nu se lase atrasi in tot felul de discutii si neintelegeri care le pot inrautati relatiile de colaborare si parteneriatele.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in zodia Fecioarei si nativii Taur vor simti nevoia de interiorizare pentru a analiza cu atentie relatiile de iubire, tipul de relatii in care s-au implicat pana acum, isi vor reconsidera pozitia cu privire la tot ceea ce inseamna aventura, flirt, relatii sentimentale; alti nativi Taur isi vor analiza relatiile pe care le au cu copiii si isi vor lua in serios rolul de parinte.

In data de 9 ianuarie, planeta guvernatoare a Taurilor, Venus, va face conjunctie cu Saturn in Sagetator, aspect care predispune nativii la interiorizare si transformare a propriei persoane, maturitate si intelepciune in abordarea relatiilor.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, aspect care impulsioneaza nativii la a lasa in urma vechile convingeri si adoptarea unor noi conceptii despre viata si lume. Este un moment bun pentru a-si face planuri legate de urmarea unor scoli inalte, cursuri, planificarea calatoriilor in afara tarii, pot lua legatura cu oameni din strainatate, este o perioada buna pentru a-si reconsidera pozitia fata de ceea ce inseamna pentru ei relatia cu Divinitatea. Acest aspect este sustinut si de relatia benefica ce se formeaza intre Uranus si Venus.

Zilele de 14 si 15 ianuarie sunt benefice pentru analizarea, regandirea si repozitionarea Taurilor fata de ceea ce inseamna pentru ei relatiile de iubire, vor acorda atentie persoanei iubite si vor petrece timp de calitate alaturi de aceasta. Nici relatia cu copiii nu este ignorata, ba din contra, Taurii vor simti nevoia de a petrece mai mult timp alaturi de proprii copii si de a le acorda acestora atentia cuvenita.

In data de 24 ianuarie are loc momentul de Luna Plina in Leu, iar daca pana acum Taurii si-au indreptat atentia asupra carierei si vietii sociale, iata ca acum a venit momentul sa se aplece si asupra nevoilor membrilor familiei. Acesa este un moment prielnic pentru a face modificarile pe care le doresc in legatura cu casa, caminul, spatiul de locuit, amenajarea, redecorarea acestuia sau poate o schimbare de domiciliu.

 Gemeni

In data de 2 ianuarie, planeta guvernatoare a Gemenilor intra in Varsator, unde nu va petrece foarte mult timp, deoarece va retrograda, incepand cu 6 ianuarie, in zodia Capricornului. Mercur retrograd in cea de-a VIII-a casa a nativilor Gemeni, ii indeamna pe acestia la o analiza profunda a propriei persoane, la transformarile pe care doresc sa le faca in viata lor, de asemeni poate fi vorba si despre transformarile care tin de o relatie, un parteneriat. Este posibil ca anumite relatii sa cunoasca o tranformare, in sensul ca unele dintre ele pot ajunge la sfarsit. Nu este un moment prielnic pentru a lua decizii majore cu privire la relatii, este un moment bun pentru analiza. Hotararile care au legatura cu relatiile parteneriale, este bine sa fie luate dupa data de 25 ianuarie, atunci cand Mercur intra in mers direct.

In 3 ianuarie, Marte isi face intrarea in Scorpion si le atrage atentia nativilor asupra indatoririlor si responsabilitatilor la locul de munca, asupra relatiilor cu colegii de serviciu si cu subalternii. Este bine sa se evite orice discutii in contradictoriu care pot apare la locul de munca, sa evite certurile si neintelegerile si sa-si indrepte atentia catre rezolvarea situatiilor delicate, catre proiectele incepute si care se cer a fi incheiate. Ar fi bine sa-si canalizeze energia catre oferirea serviciilor si ajutorului catre persoanele care au nevoie de ei. Totodata, regimul de viata si starea de sanatate vor fi in vizorul Gemenilor pentru cateva luni bune.

In data de 5 ianuarie va avea loc un aspect tensionat intre Venus si Neptun, se pot isca discutii cu partenerul de viata; ar fi bine ca nativii Gemeni sa acorde mai multa atentie acestora si sa nu se lase atrasi de mirajul oferit de cariera si viata sociala in detrimentul relatiilor parteneriale. Gemenii ar fi bine sa nu uite ca planeta profesor se afla in tranzit prin casa a VII-a si orice decizii gresite cu privire la viata de cuplu le pot aduce transformari radicale in acest sector de viata.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograde in Fecioara, iar Gemenii isi vor indrepta atenta asupra a ceea ce inseamna camin, casa, membrii familiei, rezolvarea acelor situatii care au legatura cu spatiul in care locuiesc, se gandesc la o eventuala mutare in alt loc, poate fi vorba despre actiuni care tin de tranformarea sau imbunatatirea spatiului de locuit. Totodata, este posibil ca un membru al familei sa necesite atentia nativilor in aceasta perioada de retrogradare a lui Jupiter.

In data de 9 ianuarie, Venus va face conjunctie cu Saturn in casa a VII-a, ceea ce poate insemna decizii luate cu maturitate si intelepciune in chestiunile care tin de mariaj, colaborari si parteneriate, iar trigonal cu Uranus le da ocazia unora dintre nativi sa-si faca planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, moment ce aduce posibilitatea de a pune bazele aceler transformari intelepte pe care nativii doresc sa le aduca in viata lor. Totodata, Gemenii isi pot face planuri legate de partea financiara, poate fi vorba de o investitie care le va aduce foloase in viitor.

Zilele de 14 si 15 ianuarie sunt benefice pentru a lua decizii impreuna cu partenerul de viata asupra chestiunilor ce tin de casa, camin si familie.

In data de 24 ianuarie, are loc momentul de Luna Plina in Leu, ceea ce inseamna ca Gemenii vor fi sustinuti in rezolvarea anumitor chestiuni care au legatura cu fratii, surorile si cu persoanele din anturajul lor, daca au ceva de spus, acum este momentul pentru a-si face cunoscute opiniile, deoarece aceasta Luna Plina ii sustine pe partea de comunicare.

Cand patronul Gemenilor, Mercur, se afla in mers aparent retrograd, nu putem vorbi despre cea mai buna perioada din viata acestor nativie, dar incepand cu 25 ianuarie, atunci cand Mercur isi reia mersul direct in Capricorn, Gemenii vor simti ca au scapat de frane, obstacole si piedici.

 Rac

In data de 2 ianuarie, Mercur si face intrarea in Varsator, dar va reveni repede in Capricorn si in cea de-a VII-a casa a Racilor. Cu Mercur retrograd in acest sector de viata, Racii au acum ocazia de a-si revizui relatiile parteneriale, este o perioada buna pentru a aduce la suprafata acele situatii si probleme care nu au fost rezolvate in trecut, pot discuta cu partenerul de viata cu privire la relatia de cuplu care pentru foarte multi Raci a fost greu incercata de cand Pluton a intrat in Capricorn. Nativii au acum ocazia de a constientiza si de a lua o decizie cu privire continuarea sau incheierea acelor relatii care nu mai au nici un viitor. Este o perioada care aduce sustinere in ceea ce priveste trasarea unor noi planuri de viitor alaturi de partenerii de viata sau de afaceri.

In data de 3 ianuarie, Marte intra in Scorpion si nativii isi vor canalize atentia si energia asupra activitatilor pe care le vor desfasura alaturi de proprii copii, vor simti nevoia de a iesi in lume, de a se distra, de a petrece timpul liber alaturi de persoana iubita. Este foarte important ca in aceasta perioada lunga, cat Marte sta in Scorpion, nativii Rac sa-si canalizeze energia catre lucruri constructive pe care le pot desfasura alaturi de copii si persoana iubita, altfel, energia martiana prost canalizata ii va pune in situatia de a avea discutii si neplaceri cu acestia.

Posibile tensiuni pe care Racii le vor resimti in data de 7 ianuarie, cand acestia se vor afla in situatia de a-si imparti atentia intre partener si viata profesionala.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in zodia Fecioarei si Racii vor trebui sa acorde atentie, pentru o perioada indelungata, felului in care comunica cu ceilalti, cu fratii si surorile, cu persoanele din mediul lor, modului in care isi fac cunoscute parerile, contractelor pe care doresc sa le incheie si eventual felului in care sofeaza.

Aspectul de conjunctie pe care il vor face Venus si Saturn in casa a VI-a le va conferi nativilor Rac maturitate si intelepciune in luarea unor decizii care au legatura cu rezolvarea anumitor chestiuni la locul de munca, cu colegii si subalternii, dar exista si posibilitatea de a lua decizii cu privire la modalitatea in care acestia inteleg sa-si rezolve anumite chestiuni care tin de rutina zilnica.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn si iata ca, Racii au din nou ocazia de a-si indrepta atentia asupra partenerului de viata, asupra relatiilor cu colaboratorii. Pot incepe proiecte noi alaturi de colaboratori, pot pune bazele unor noi relatii de parteneriat; luna noua este un moment prielnic pentru a lua decizii cu privire la viitorul unei relatii de cuplu, acestia putand alege sa continue o relatie sau s-o incheie, dupa caz.

Aspectul benefic intre Venus si Uranus din 13 ianuarie ii sustine pe nativii Rac in relatiile pe care acestia le au cu colegii si subalternii, poate fi vorba despre o imbunatatire a relatiilor cu acestia. Unii Raci au posibilitatea de a-si intalni jumatatea la locul de munca.

Daca doresc sa lamureasca anumite chestiuni care tin de relatia de cuplu sau de anumite probleme legate de casa si familie, zilele de 14 si 15 ianuarie sunt potrivite pentru a demara aceste discutii, Raci fiind sustinuti in aceste zile pe partea de comunicare. In data de 23 ianuarie planeta iubirii isi face intrarea in Capricorn, aducand zile mai senine alaturi de partenerul de viata, pot trece mai usor peste neintelegerile de care au avut parte pana la acest moment.

In data de 24 ianuarie este momentul de Luna Plina in zodia Leului, este o perioada benefica pentru a culege roadele unor proiecte incepute in trecut, poate fi vorba despre primirea unor recompense financiare, sau poate aduce incheieri ale unor activitati care le-a adus mai multi bani in buzunar.

In data de 25 ianuarie Mercur isi reia mersul direct in Capricorn, Racii putand pune acum in practica deciziile pe care le-au luat cu privire la viitorul relatiei de cuplu.

 Leu

In data de 2 ianuarie, Mercur, planeta comunicarii, intra in Varsator, dar se va intoarce foarte repede in Capricorn, de unde va iesi din retrogradare in data de 25 ianuarie. Cu Mercur retrograde in casa serviciului, nu este o perioada buna pentru a lua decizii cu privire la schimbarea locului de munca, este necesara atentie in legatura cu modul in care isi indeplinesc sarcinile de serviciu, sa nu se lanseze in discutii si contradictii cu colegii de munca, sa aiba o atitudine concilianta cu acestia, sa comunice clar subalternilor sarcinile de serviciu pe care acestia trebuie sa le indeplineasca. Posibile neintelegeri cu partenerii si colaboratorii din strainatate.

In data de 3 ianuarie, Marte intra in Scorpion si le incearca Leilor zona care vorbeste de casa si camin. Atentia acestora se va indrepta asupra membrilor familiei, asupra chestiunilor care se cer rezolvate in legatura cu spatiul de locuit, unii pot achizitiona o casa, alti vor dori sa reamenajeze sau sa redecoreze casa. Cu Marte in tranzit pentru o perioada lunga prin casa a IV-a, Leii vor resimti o parte din greutatile pe care le-au resimtit sub tranzitul lui Scorpion prin aceasta casa. Nu este un tranzit usor, dar orice energie care sapa adanc in casa care vorbeste despre familie si trecutul lor nu poate fi decat benefic, deoarece ulterior acestia isi vor fi vindecat din traumele trecutului si isi vor recladi personalitatea pe o noua fundatie, isi vor fi vindecat o parte din tarele trecutului.

In data de 5 ianuarie Venus va face un aspect provocator cu Neptun, iar Leii ar fi bine sa deschida bine ochii si sa nu intre in relatii de iubire care mai tarziu se vor dovedi a fi total nepotrivite pentru acesti nativi. Sa astepte, deoarece conjunctia intre Venus si Saturn din Sagetator ii va aduce cu picioarele pe pamant si le va da intelepciunea de care au nevoie pentru a lua decizii mature in legatura cu tipul de relatie pe care o doresc si genul de persoane alaturi de care isi doresc o relatie de iubire. Trigonul care se formeaza intre Venus din casa iubirii si Uranus din casa strainatatii este posibil sa le aduca vesti legate de o persoana din strainatate sau,poate fi vorba chiar despre inceperea unei relatii de iubire cu o persoana aflata la distanta, sau poate chiar din strainatate.

In data de 8 ianuarie, Jupiter intra in retrogradare in zodia Fecioarei, perioada in care Leii nu ar trebui sa se aventureze in a face cheltuieli nesabuite, sa-si dramuiasca banutii cu atentie. Indicat ar fi ca Leii sa-si canalizeze atentia catre dezvoltarea talentelor pe care mai tarziu le vor pune in practica si din care pot avea castiguri financiare.

In data de 10 ianuarie, are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, un moment bun pentru a incepe o cura de slabire, de dezintoxicare, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe noi proiecte alaturi de colegii de serviciu, pentru a pune bazele unor noi colaborari la locul de munca, pentru a adopta o noua modalitate de rezolvare a chestiunilor care tin de rutina zilnica, pentru a cauta rezolvarea unor eventuale probleme de sanatate.

Zilele de 14 si 15 ianuarie sunt benefice pentru nativii Leu, deoarece acum au ocazia de a demara acele proiecte de pe urma carora vor avea castiguri finaciare, sau poate fi vorba despre transformarea unor hobby-uri sau talente in surse de castig.

In data de 20 ianuarie, Soarele intra in Varsator si energizeaza casa parteneriatelor Leului, ceea ce poate aduce noi colaborari sau noi parteneri de viata.

In data de 24 ianuarie, are loc Luna Plina in semnul lor, in casa personalitatii Leilor. Acestia vor dori sa fie in lumina reflectoarelor, sa iasa in evidenta, sa se faca remarcati de oamenii din jur, pe scurt, Leii isi vor indrepta atentia asupra propriei lor persoane, asupra propriilor nevoi, ceea ce nu este neaparat rau, atata timp cat Leii vor stii sa nu deranjeze si sa respecte peroanele cu care intra in contact.

 Fecioara

In data de 2 ianuarie, Mercur, guvernatorul Fecioarelor, isi face intrarea in Varsator, de unde va retrograda in data de 6 ianuarie. La fel ca si Gemenii, nici Fecioarele nu au o perioada prea frumoasa cu Mercur aflat in mers aparent retrograd. Retrogradarea are loc in casele VI si V, in zonele care au legatura cu serviciul si cu iubirea. Cat timp Mercur este retrograd in Varsator, Fecioarele trebuie sa analizeze si sa-si regandeasca pozitia pe care o au la locul de munca, relatia cu colegii si subalternii, pot apare acum probleme mai vechi care tin de serviciul lor si care se cer rezolvate.

Retrogradarea lui Mercur in casa a V-a le cere Fecioarelor o analiza mai profunda a relatiilor de iubire in care s-au implicat pana in acest moment, a tipului de persoane cu care au avut relatii sentimentale. Nu este indicat sa se faca acum miscari de anvergura sau sa se ia acum o hotarare cu privire la viitorul unei relatii de iubire, ci trebuie asteptata data de 25 ianuarie, atunci cand Mercur isi reia mersul direct si Fecioarele pot pune in practica decizia pe care au luat-o in acest sector de viata.

In data de 8 ianuarie, Jupiter retrogradeaza in semnul Fecioarei, si casa personalitatii acestora. Jupiter nu are o pozitie foarte buna in Fecioara, iar mersul aparent retrograd accentueaza partile mai putin placute, nativii putand deveni extrem de analitici cu propria lor persoana dar si cu partenerul de viata, relatiile parteneriale pot fi puse acum la lumina pentru a fi analizate. Bine ar fi ca Fecioarele sa se concentreze mai mult pe dezvoltarea calitatilor, iar compasiunea si iertarea, atat a propriei persoane cat si a oamenilor din jurul lor, ar trebui sa primeze in aceasta perioada.

In data de 9 ianuarie, Venus face cojunctie cu Saturn in Sagetator, aspect care aduce intelepciune in luarea deciziilor care au legatura cu casa si familia, cu acele problem care pot gasi acum rezolvare.

In data de 10 ianuarie, are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, in zona care vorbeste despre noi inceputuri in relatiile romantice, Fecioarele pot intalni acum o persoana cu care vor incepe o noua relatie de iubire, este o perioada buna pentru distractie, pentru iesire in lume, poate pentru a lua decizia de a avea un copil.

Zona dedicata copiilor este activata de luna noua dar si de aspectele benefice care au loc in zilele de 14 si 15 ianuarie, astfel Fecioarele care au copii pot petrece timp de calitate alaturi de acestia. In data de 23 ianuarie Venus intra si ea in casa copiilor si indreapta atentia Fecioarelor inca o data, daca mai era nevoie, catre relatia cu copiii.

Luna plina din data de 24 ianuarie va avea loc in Leu si in cea de-a XII-a casa a Fecioarelor, creand circumstantele pentru Fecioare de a ramane singure cu ele insele, de a se retrage din tumultul vietii de zi cu zi cu care s-au confruntat pana in acest moment. Se constientizeaza anumite probleme care au fost adanc ingropate in subconstient, cu scopul de a le gasi rezolvare.

 Balanta

La inceputul lunii ianuarie, mai exact in data de 2, Mercur isi face intrarea in Varsator, iar in data de 6 ianuarie va incepe mersul aparent retrograd prin casa a V-a si apoi n Capricorn prin casa a IV-a. In perioada lui Mercur retrograde nu este indicat sa se ia decizii, iar Balantele ar trebui sa nu ia acum nici o decizie legate de relatiile de iubire, copii si casa si familie. Ar fi bine ca in aceasta perioada, mai exact pana pe 25 ianuarie, atunci cand Mercur isi reia mersul direct, nativii sa analizeze si sa scoata pe tapet problemele mai vechi care au legatura cu persoana iubita, eventual neintelegerile cu copiii, sa se gandeasca daca relatia cu membrii familiei este una buna, daca le multumeste, daca este ceea ce ele si-au dorit.

Cu Pluton in tranzit prin casa familie, Balantele au trecut prin tot felul de suisuri si coborasuri, posibile schimbari in familie, in casa, in legatura cu spatiul de locuit, poate au fost nevoite sa-si caute o noua locuinta. Aspectele tensionate care au loc intre planetele aflate in Capricorn si Berbec, le-au dat mult de furca nativilor Balanta, unii dintre acestia suferind transformari majore in camin si in relatiile de parteneriat. Zilele de 6 si 7 ianuarie le pot aduce Balantelor momente mai putin placute in camin, cu membrii familei sau cu partenerul de viata.

In data de 3 ianuarie, Marte paseste in Scorpion si energizeaza axa finaciara a Balantelor. Iata ca nativii vor avea parte de acest tranzit pentru o perioada lunga de timp, si bine ar fi sa stie sa-si canalizeze atentia si energia catre proiecte care le pot aduce venituri suplimentare. Nu este o perioada buna pentru a face cheltuieli, poate ar fi cazul ca Balantele sa faca ceva economii. Nu se stie niciodata cand vor avea nevoie de acesti banuti.

Venus, planeta care guverneaza Balantele, va face un aspect de careu cu Neptun din Pesti in data de 5 ianuarie, atunci cand vor fi inceput deja activitatea la locul de munca. Atentie la felul in care transmit informatii subalternilor, la modul in care aleg sa se comporte cu colegii de munca, deoarece exista riscul de a se isca diverse certuri si neintelegeri cu acestia.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in Fecioara si in cea de-a XII-a casa a Balantelor. Este o perioada care indeamna nativii catre retragere, simt nevoia de a petrece timp mai mult cu ele insele, isi vor indrepta atentia asupra aspectelor care tin de spiritualitate, de legatura cu sinele superior, pot constientiza anumite traume emotionale care se cer vindecate. O eventuala problema de sanatate le poate atrage atentia in perioada de retrogradare a lui Jupiter prin aceasta casa. In zilele de 14 si 15 ianuarie au loc pe cer aspecte benefice care sustin nativii in rezolvarea problemelor emotionale care tin de trecut, famile, neam, karma.

In data de 9 ianuarie, Venus face conjunctie cu Saturn in Sagetator, aspect care poate aduce maturitate si intelepciune in modul de a comunica, de a-si face cunoascute parerile, de a rezolva eventualele problem cu fratii si surorile, cu persoanele din anturaj.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, Balantele putand lua acum decizii cu privire la casa si familie, daca sunt in cautarea unei locuinte, acum este un moment bun pentru a face mutarea dorita, pot apare situatii noi legate de relatia cu parintii, sau pot gasi acum rezolvare unor situatii care treneaza si care au legatura cu familia de origine sau cu anumiti membrii ai familei.

Ziua de 13 ianuare este o zi benefica pentru Balantele care incheie contracte de colaborare.

In data de 24 ianuarie are loc momentul de Luna Plina in zodia Leului iar nativii vor simti nevoia de a se inconjura de prieteni, poate anumiti prieteni vor avea nevoie de ajutorul nativilor; totodata se gandesc sa se alature anumitor grupuri si organizatii care desfasoara activitati in folosul societatii.

Scorpion

La inceputul lunii, in data de 2 ianuarie, Mercur isi face intrarea in Varsator, de unde va incepe mersul retrograd in data de 6 ianuarie. Iata ca problemele care tin de casa si familie ies acum la suprafata pentru a fi rezolvate. Mercur va retroga si in casa a III-a, iar Scorpionii vor avea o perioada in care isi vor analiza relatiile cu fratii, surorile si cu persoanele din anturajul lor, isi vor analiza comportamentul, modul de gandire si de comunicare. In perioada lui Mercur retrograd prin casa a III-a nu este indicat a se semneze contracte, dar daca nu aveti de ales, ar fi bine sa cititi de mai multe ori acel contract sau sa cereti parerea unui specialist in domeniu. De asemenea, Scorpionii trebuie sa fie atenti la drum, sa acorde atentie modului in care sofeaza, sau sa evite, daca se poate, orice deplasare care nu este absolut necesara.

In data de 3 ianuarie, Marte isi face intrarea in Scorpion, in casa personalitatii acestora si le va insufla suficienta energie pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele incepute. Isi vor indrepta energia si atentia asupra chestiunilor care tin de propria lor persoana, se vor simti in stare sa inceapa noi proiecte. Scorpionii trebuie sa faca tot posibilul ca in perioada urmatoare sa-si canalizeze energia catre lucruri constructive, spre rezolvarea problemelor care tin de ei insisi. In acelasi timp trebuie sa acorde atentie si relatiilor de parteneriat care pot intampina diferite probleme.

In data de 5 ianuarie, Venus face careu cu Neptun din Pesti, aspect care atrage atentia Scorpionilor ca nu este cazul sa faca acum cheltuieli care tin de achizitionarea unor obiecte pentru casa care nu sunt absolut necesare, caci exista riscul de a se pacali, de a cumpara un obiect de care nu au nevoie si mai tarziu s-ar putea sa regrete ca au cheltuit banii aiurea.

Ar fi bine ca in zilele de 6 si 7 ianuarie sa se abtina de la discutiile si neintelegerile care pot apare la locul de munca.

In data de 8 ianuarie, Jupiter retrogradeaza in casa a XI-a a Scorpionilor, aspect care va dura destul de mult si vor avea suficient timp la dispozitie pentru a regandi si a analiza proiectele de viitor pe care doresc sa le inceapa, sa cantareasca bine relatiile de prietenie si anturajul, vor avea ocazia de a face curatenie intre prieteni, de a lua decizii in legatura cu aderarea sau iesirea din anumite grupuri si organizatii pe care le-au frecventat pana in prezent.

In data de 9 ianuarie, aspectul dintre Venus si Saturn ii poate face pe Scorpioni mai intelepti in legatura cu felul in care aleg sa-si cheltuie banii, vor lua decizii inspirate in legatura cu proiectele pe care le vor incepe si care le vor aduce beneficii finaciare in viitor.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, moment bun pentru a se inscrie la diverse cursuri, de a invata ceva nou, de a participa la conferinte, de a-si face cunoscute opiniile, de a transmite si altora din cunoasterea lor.

In data de 24 ianuarie va avea loc momentul de Luna Plina in Leu, aspect care ii pune pe Scorpioni in lumina reflectoarelor, le poate aduce o incununare a eforturilor depuse in cariera, pot cunoaste acum persoane cu putere de decizie care le pot ajuta in viata profesionala, anumite proiecte incepute la locul de munca sunt incheiate cu succes, sau pot aparea oportunitati noi in ceea ce priveste cariera.

 Sagetator

In data de 2 ianuarie, Mercur isi face intrarea in casa comunicarii Sagetatorilor, de unde va retrograda incepand cu data de 6 ianuarie. Retrogradarea martiana va avea loc prin casa comunicarii, ceea ce atrage atentia Sagetatorilor asupra modului defectuos in care au ales sa comunice cu cei din jur si asupra felului in care si-au facut cunoscute opiniile. Mercur retrograd in Capricorn, in casa banilor munciti, le readuce pe tapet Sagetatorilor eventualele probleme care se cer rezolvate in legatura cu relatia cu banii, felul in care se raporteaza la bani, dar si asupra modului in care castiga si cheltuie banii proveniti din munca depusa. Nu este acum o perioada buna pentru a face investitii financiare sau pentru a achizitiona vreun obiect de valoare. Mai bine sa astepte data de 25 ianuarie, data la care Mercur isi reia mersul direct si atunci sa ia decizii legate de partea financiara.

In data de 3 ianuarie, Marte isi face intrarea in Scorpion si Sagetatorii vor retrai anumite stari pe care le-au trait in perioada in care Saturn tranzita cea de-a XII-a casa. Nu este un tranzit usor de dus, dar nici nu trebuie sa se sperie de el, deoarece, oricat ar fi de greu, Marte nu face altceva decat sa-i faca mai retrasi pe Sagetatori, sa petreaca timp cu ei insisi, este o perioada de reflectie asupra situatiilor prin care au trecut nativii, si au ocazia de a hotari asupra a ceea ce vor sa faca in continuare.

Aspectele ce se formeaza in zilele de 6 si 7 ianuarie indica tensiuni interioare legate de nevoia Sagetatorilor de a-si creste increderea si stima de sine, acestea fiind motive pentru care toate inercarile nativilor Sagetator de a avea o relatie de iubire cu persoana potrivita, esueaza.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in zodia Fecioarei, nativii nu trebuie sa ia acum o hotarare legate de cariera sau de schimbarea acesteia. Poate fi o perioada de munca sustinuta si de implicare a Sagetatorilor in zona care tine de cariera si viata sociala. Nu este o perioada buna pentru a se antrena in discutii cu sefii sau cu persoanele cu putere de decizie. Daca doresc sa faca o schimbare in cee ace priveste cariera, ar fi indicat sa astepte ca Jupiter sa iasa din mersul retrograd.

In data de 9 ianuarie, Venus face conjunctie cu Saturn in Sagetator, aspect care le poate aduce nativilor maturitate in gandire, hotarare, intelepciune in luarea acelor decizii care tin de propria persoana, de noul drum pe care vor sa mearga de acum inainte.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in Capricorn, aspect ce le da ocazia nativilor Sagetator sa inceapa noi proiecte care le vor aduce castiguri financiare, sa ia decizii cu privire la noi moduri de a castiga bani dar si la felul in care isi cheltuie banii.

Tranzitul lui Venus peste Soarele lor natal le poate aduce o noua relatie de iubire, aspect sustinut si de trigonal pe care planete iubirii il face cu planeta surpizelor din casa iubirii. Exista posibilitatea sa apara acea persoana speciala pe care Sagetatorii o asteapta.

14 si 15 ianuarie sunt zile benefice pentru cariera Sagetatorilor dar si pentru bugetul acestora. Un castig suplimentar, un bonus, o premiere la locul de munca, nu sunt excluse, mai ales ca micul benefic le va tranzita casa banilor castigati din munca proprie.

In data de 24 ianuarie, va avea loc momentul de Luna Plina in zodiac Leului, aspect care le poate testa credinta nativilor.

 Capricon

Nativii Capricorn sunt supusi de cativa ani de zile la transformari de anvergura in ceea ce priveste propria lor persoana, relatiile cu parteneri sunt si ele testate, nici familia si nici cariera nu au scapat de analiza si transformare.

Iata ca inca de la inceputul lunii, incepand cu data de 2 ianuarie, Mercur face pasul din zodia lor in cea a Varsatorului de unde va retrograde incepand cu data de 6 ianuarie. Retrogradarea planetei Mercur prin casa personalitatii le va atrage atentia Capricornilor asupra problemelor nerezolvate care tin de persoana lor, eventual vor iesi la suprafata chestiuni mai vechi care se cer reanalizate si carora trebuie sa le gaseasca solutii. Atentia va fi indreptata si asupra banilor castigati prin efort propriu, deoarece retrogradarea lui Mercur va atinge si sectorul banilor. Iata o perioada de regandire a unor strategii care au legatura poate cu un nou drum, noi proiecte de viitor care le vor aduce Capricornilor beneficii. Strategia pe care o gandesc acum Capricornii va putea pusa in practica odata cu iesirea din retrogradare a lui Mercur, mai exact incepand cu data de 25 ianuarie.

Aspectele ce se formeaza in zilele de 6 si 7 ianuarie atraga atentia asupra eventualelor tensiuni pe care acestia le pot avea cu membrii familiei.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in zodia Fecioarei, si nativii ar putea simti nevoia de a acorda atentie aspectelor care tin de religie si spirtualitate.

In data de 10 ianuarie are loc momentul de Luna Noua in zodiac lor, aspect care ii va pune in lumina reflectoarelor, isi vor acorda atentia cuvenita, pot face schimbari in legatura cu infatisarea lor, eventual poate fi vorba si despre innoirea garderobei. Vorbim despre o perioada propice pentru Capricorni de a lucra la propria lor imagine, de a se reinventa.

In zilele de 14 si 15 ianuarie, nativii au suportul astral pentru a lasa in urma vechile convingeri in functie de care si-au trait viata, si pot adopta idei noi care sa-i duca spre succes.

In data de 23 ianuarie, Venus iese din casa a XII-a acolo unde le-a cerut Capricornilor retragere si meditatie, si isi face intrarea in casa I a personalitatii acestora. Acest aspect ii poate face populari, lumea se va simti atrasa de ei, se vor simti bine in pielea lor si vor face tot posibilul sa arate bine.

In data de 24 ianuarie, va avea loc momentul de Luna Plina in Leu, aspect care vorbeste despre nevoia acestora de a-si asigura un confort emotional si material, poate fi vorba despre incheierea unor parteneriate si impartirea bunurilor comune care au rezultat in urma acestor parteneriate sau colaborari. Stingerea unor datorii finaciare pot avea loc sub acest aspect.

 Varsator

Nativii il vor avea ca oaspete pe Mercur incepand cu data de 2 ianuarie, pentru ca in data de 6 ianuarie acesta sa-si inceapa miscarea retrograda prin Varsator si Capricorn. Mercur retrograd in tranzit prin casa a XII-a, ii pune pe Varsatori fata in fata cu dimenisunile subtile ale vietii lor, vor fi fata in fata cu visele, emotiile, frustrarile, complexele care se cer constientizate pentru a cunoaste vindecarea.

In data de 3 ianuarie, Marte isi face intrarea in Scorpion si le va insufla Varsatorilor energie pentru a face fata solicitarilor care vin din sfera profesionala. Marte va sta destul de mult timp in acest sector de viata, Varsatorii vor depune eforturi pentru a se putea prezenta bine in ochii celorlalti, pentru a face impresie in societate, se vor simti impulsionati si ambitiosi pentru a evolua in plan profesional. Energia martiana folosita constructiv le poate aduce recunoasterea meritelor profesionale, incununarea cu success a eforturilor depuse in cariera si in viata sociala, relatii bune cu sefii si cu persoanele cu functii de conducere. Daca Varsatorii vor fi ambitiosi si organizati in eforturile pe care le depun in cee ace priveste construirea carierei lor, acestia pot avea parte de promovare, recunoastere si faima.

In data de 8 ianuarie, Jupiter isi incepe mersul retrograd in Fecioara si in cea de-a VIII-a casa a Varsatorilor. Este indicat ca sub acest tranzit, Varsatorii sa-si tina sub control furia si frustrarile caci exista riscul de a resimti diverse stari emotionale mai putin placute.

In data de 9 ianuarie, Venus va face conjunctie cu planeta profesor in casa a IX-a, aspect care le insufla Varsatorilor intelepciunea necesara pentru a lua decizii care privesc planurile si proiectele de viitor, precum si decizii privind prietenii si anturajul.

In data de 10 ianuarie va avea loc momentul de Luna Noua in Capricorn, aspect ce ii va face pe Varsatori mai retrasi, mai meditativi, vor simti nevoia de solitudine, vor simti nevoia de a-si incarca bateriile, de gasire a pacii si linistii interioare.

In data de 20 ianuarie, Soarele le va tranzita zodia, Varsatorii se vor simti plini de energie si isi vor fi sustinuti in ceea ce priveste noi planuri legate de viitor.

In data de 23 ianuare, Venus va intra in Capricorn si Varsatorii vor simti iarasi nevoia de retragere, de singuratate, de meditatie si rugaciune.

In data de 24 ianuarie va avea loc momentul de Luna Plina in Leu, aspect care le cere sa acorde atentie celorlalti, partenerului de viata sau relatiilor de colaborare. Este momentul pentru a aduce un echilibru intre nevoile personale si ale partenerului. Pentru Varsatorii care au intampinat probleme in relatii, acesta poate fi un moment care le testeaza parteneriatele, iar pentru Varsatorii singuri poate fi un moment in care isi pot gasi persoana speciala cu care vor forma un cuplu.

 Pesti

In data de 2 ianuarie, Mercur intra in semnul Varsatorului de unde va incepe miscarea retrograda incepand cu 6 ianuarie. Retrogradarea va avea loc in casa dedicata prietenilor si planurilor de viitor, dar si in sectorul de viata care vorbeste despre retragere din tumultul vietii cotidiene. Mercur retrograd in Capricorn le va arata Pestilor care le sunt prietenii adevarati, totodata acum au ocazia de a regandi si acele planuri pe care nu au apucat sa le puna in aplicare, noile strategii privind viitorul putand fi puse in practica incepand cu 25 ianuarie, atunci cand Mercur isi reia mersul direct prin Capricorn. Cu Mercur in tranzit prin Varsator, Pestii vor simti nevoia de retragere, de reculegere, de meditatie si rugaciune, de a intra in legatura cu sinele superior, de a-si gasi linistea interioara.

In data de 3 ianuarie, Marte isi va face intrarea in Scorpion, iar Pestii se pot gandi sa urmeze cursurile unei scoli inalte, sa-si continue studiile sau chiar sa-si faca planuri pentru calatorii in strainatate. Pestii se vor afla in acele situatii in care vor simti nevoia de a-si sustine principiile de viata si convingerile, dar sa tina cont de faptul ca nu-si pot impune cu forta ideile, acest lucru putand atrage tensiuni in relatiile cu ceilalti.

Aspectul de careu intre Venus si Neptun le poate aduce nativilor Pesti momente tensionate cu autoritatea, cu sefii sau cu persoanele care au putere de decizie. Tranzitul lui Venus prin casa a X-a le poate aduce recunoastere, faima, avansare in functie, cu conditia sa stie sa aleaga ceea ce este potrivit pentru ei. Si vor stii, caci Saturn este acolo pentru a le da intelepciunea necesara de a alege exact ce trebuie si ce li se potriveste.

In data de 8 ianuarie, Jupiter intra in miscare aperent retrograda in Fecioara si pot iesi acum la iveala aspectele mai putin placute in relatiile parteneriale ale Pestilor. Unii dintre nativi vor trebui sa analizeze cu atentie relatiile in care sunt implicati si, acolo unde considera ca nu se mai poate continua, sa decida in consecinta. Alti nativi pot avea surpriza de a cunoaste o persoana de sex opus cu care vor dori sa inceapa o relatie care mai tarziu poate duce la casatorie. Aspectele care vor avea loc la mijlocul lunii ianuarie ii vor sustine pe nativi in trasarea noilor drumuri pe care vor sa paseasca alaturi de persoana pe care au ales-o sa le fie partener de viata.

In data de 10 ianuarie va avea loc momentul de Luna Noua in Capricorn, aspect care le va da Pestilor sansa de a-si face noi prieteni si cunostinte, se pot inscrie in diferite grupuri si organizatii care desfasoara activitati in beneficiul societati, este un moment bun pentru a incepe trasarea unor proiecte de viitor.

Trigonul dintre Venus si Uranus care va avea loc in data de 13 ianuarie indica o sansa extraordinara pentru castiguri financiare care provin de pe urma eforturilor depuse in viata profesionala.

Incepand cu 20 ianuarie cand Soarele intra in Varsator, Pestii vor simti nevoia de retragere, de meditatie, de singuratate si de gasirea linistii interioare.

In data de 23 ianuarie, Venus isi va face intrarea in Capricorn si le va oferi acestora ocazia de a petrece momente frumoase alaturi de prieteni.

In data de 24 ianuarie are loc momentul de Luna Plina in Leu, iar nativii Pesti au sansa de a face acele schimbari benefice pe care le doresc in viata lor, isi vor canaliza energia catre imbunatatirea relatiei cu colegii si a conditiilor de la locul de munca.

Advertisements