Tags

, , ,

BERBEC

 Inca din prima zi a lunii decembrie, Destinul le vorbeste Berbecilor prin aspectul benefic ce se realizeaza intre Mercur si Uranus. Vorbim despre oportunitatea de schimbare a tiparelor de gandire, despre depasirea vechilor convingeri dupa care s-au ghidat pana in acest moment, despre potentialul extraordinar de evolutie spirituala de care Berbecii pot beneficia acum. Ar fi bine ca nativii acestui semn sa accepte procesul de transformare interioara prin care trec si sa devina mai intelepti atunci cand vine vorba despre stabilirea noilor idealuri. De intelepciune nu vor duce lipsa nativii Berbec daca vor stii sa se foloseasca de lectiile la care ii va supune profesorul Saturn. Saturn aduce teste, dar nu pentru a le pune bete in roate Berbecilor, ci dimpotriva, pentru a le arata care sunt limitele pe care ei singuri si le-au stabilit pana in acest moment, le va reda increderea in viata si in propria persoana si vor simti nevoia de a-si extinde orizonturile.

Framantarile sufletesti si tensiunile interioare pe care le vor resimti nativii Berbec in aceasta perioada ii vor pune pe acestia in situatia de a face trecerea de la intelegerea materialista a rutinei zilnice si situarea pe o treapta superioara a abordarii situatiilor de viata. Este o perioada benefica pentru evolutie si autodezvoltare. Ar fi bine ca Berbecii sa dea dovada de maturitate si sa accepte schimbarile si transformarile care pot interveni in relatiile cu ceilalti, cu partenerul de viata sau cu colaboratorii, astfel vor putea evita multe neintelegeri, discutii inutile sau eventuale dispute. Pana in data de 5 decembrie, Venus se afla inca in casa parteneriatelor si nu va permite ca tensiunile sa depaseasca pragul critic. Dupa aceasta data, Venus isi face intrarea in Scorpion si va domoli nevoia de asumare a puterii in relatia de cuplu, iar trigonul cu Neptun ii va inspira pe nativi sa adopte o intelegere superioara a relatiei de iubire si a iubirii in general. Este o luna in care sansele de transformare interioara nu vor lipsi din viata Berbecilor.

Beneficii financiare prin partener sau de la alte persoane pot rotunji bugetul nativilor luna aceasta.

Luna noua in Sagetator ce va avea loc in data de 11 decembrie va aduce Berbecilor sansa de a initia un nou proces de dezvoltare spirituala, de a studia si de a cunoaste lumea, de a intra in legatura cu persoane din afara tarii, de a face planuri de calatorie, atat in tara cat si in strainatate, au sansa de a-si face noi cunostinte.

Daca pana in acest moment cariera si viata sociala a Berbecilor nu a suferit modificari, exista posibilitatea de a intalni persoane si situatii care le vor transforma viata in acord cu destinul fiecarui nativ.

In data de 25 decembrie are loc momentul de Luna plina in Rac, in cea de-a IV-a casa a Berbecilor. Este un moment ce scoate la lumina nevoia de a-si stabili prioritatile, de a aduce un echilibru intre viata profesionala si cea familiala. Este posibil ca atentia dvs. sa fie indreptata asupra unor situatii care tin de casa si camin, de nevoile membrilor familiei dvs, care in perioada Sarbatorilor ar trebui sa aiba toata atentia dvs.

Berbecii vor gasi solutii pentru rezolvarea chestiunilor care tin de rutina zilnica, de rezolvarea problemelor de serviciu, de asemnea isi vor face timp si pentru a acorda atentia cuvenita eventualelor probleme de sanatate.

TAUR

Este posibil ca in ultima perioada de timp relatiile cu colegii de serviciu sau cu subalternii sa fi intampinat dificultati, proiectele sa fi suferit intarzieri si termenele de predare a acestora sa nu fi fost respectate, rutina zilnica a Taurilor sa fi fost data peste cap, rezolvarea chestiunilor zilnice sa fi fost amanate sau rezolvate in forta. Marte se afla in exil in Balanta ceea ce inseamna ca forta sa este mult diminuata. Dar acest lucru nu trebuie sa-i sperie pe nativii Tauri, ci din contra, ar fi indicat ca nativii sa-si foloseasca energia in mod constructiv, sa-si tina furia sub control, sa incerce sa depaseasca toate obstacolele care intervin la locul de munca, sa-si foloseasca energia si forta in indeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu, sa evite discutiile in contradictoriu cu colegii sau subalternii, sa depaseasca provocarile la care sunt supusi din exterior.

Sentimentele sunt energie, ceea ce inseamna ca ele pot fi sublimate. Asadar, incercati sa va induceti sentimente bune, pozitive pentru a putea depasi cu bine aceasta perioada tensionata si pentru a aborda o noua intelegere a situatiilor delicate, pentru a da valoare relatiilor, inclusiv persoanelor cu care aveti relatii de colaborare la serviciu.

Perioada tensionata si situatiile delicate ar fi fost mult accentuate fara tranzitul lui Venus prin acest sector de viata. Iata ca Micul Benefic nu i-a uitat pe Tauri in toata aceasta perioada si le-a indulcit si diminuat cumva situatiile stresante de care au avut parte.

Posibile conflicte care vor aduce schimbari si transformari in relatiile de iubire ale Taurilor. Nici relatiile cu copiii nu vor fi dintre cele mai bune, aspectele tensionate vor conduce la discutii intre parintii Tauri si copiii lor. Toate aceste framantari sufletesti si tensiuni interioare pot fi depasite daca Taurii inteleg sa se raporteze diferit la relatiile cu persoana iubita sau cu copiii, sa inteleaga ca este nevoie de putin efort pentru a construi si mentine o relatie, sa renunte la vechile tipare de gandire si la convingerile adanc inradacinate in subconstient si sa adopte un nou set de credinte in zona de viata care vorbeste despre iubire.

In data de 5 decembrie, planeta guvernatoare a Taurilor intra in Scorpion si va tranzita casa parteneriatelor, acest aspect aducandu-le sansa de a reface si de a aduce un suflu nou in relatiile care nu au functionat prea bine in ultima perioada.

Luna noua va avea loc in casa a VIII-a a Taurilor, acest moment fiind unul benefic pentru un nou inceput in ceea ce priveste transformarea lor interioara, se pot ivi ocazii prin care isi pot accesa subconstientul si isi pot identifica acele programe mentale care nu mai sunt in acord cu noua persoana care au devenit si plantarea unor noi programe care ii vor conduce in directia dorita de ei si in acord cu transformarile pe care Saturn le va aduce in personalitatea lor. Este un moment bun pentru a da drumul la control si pentru a renunta la a-si folosi puterea manipuland oamenii din jur. Nativii Tauri au acum ocazia sa-si dezvolte intuitia, sa devina mai profunzi in abordarea situatiilor de viata si, de asemenea, cu putin efort si persevereta pot deveni constienti de puterea lor interioara. Este un moment bun pentru a incepe studiul stiintelor ezoterice.

In data de 24 decembrie se formeaza aspectul de sextil intre Venus si Jupiter, aspect care da sansa nativilor Taur de a repara relatiile cu persoana iubita sau cu copiii si de a petrece in tihna sarbatorile de iarna alaturi de cei dragi.

In data de 25 decembrie are loc momentul de Luna plina in Rac ceea ce pune in lumina relatiile cu fratii si surorile, cu persoanele din anturaj, scoate la suprafata eventualele dificultati de comunicare, readuce pe tapet neintelegerile si problemele pentru a fi rezolvate. Si ce moment este mai bun pentru reluarea relatiilor cu cei dragi decat perioada sarbatorilor de iarna. Acum este ocazia perfecta pentru nativii Tauri de a ierta si de a se impaca cu acele persoane cu care au avut discutii sau cu care au rupt relatiile in trecut.

GEMENI

Chiar in prima zi a lunii decembrie, Mercur, patronul Gemenilor, aflat in casa parteneriatelor face un aspect benefic cu Uranus din casa a XI-a. Nativii Gemeni au acum posibilitatea de a-si face noi planuri alaturi de partenerul de viata, de a porni la un nou drum si de a implementa noi proiecte de viitor cu parteneri si colaboratorii. Este posibil ca unii Gemeni sa se fi confruntat cu anumite dispute sau neintelegeri cu partenerii de viata sau cu colaboratorii. Nativii Gemeni care au Soarele sau alte planete in primele grade din Sagetator au resimtit cumva limitari si obstacole prin situatii pe care Saturn le-a adus, tocmai pentru a-i face sa constientizeze situatia din relatia de cuplu in care se afla, sau sa incerce o abordare diferita a relatiilor de colaborare. Dar, trecand peste obstacole si limitari, Gemenii pot ajunge la o intelegere superioara a relatiilor pe care le au cu ceilalti, pot evolua alaturi de parteneri si se pot simti inspirati in alegerea acelui drum care ii va calauzi intr-o noua viata. Ar fi benefic pentru Gemeni sa evite tensiunile, neintelegerile si disputele cu partenerul de viata sau cu copiii. Cu putin efort si bunavointa din partea nativilor, aceste aspecte tensionate se pot aplana.

Incepand cu data de 5 decembrie, Venus va tranzita casa muncii si a sanatatii si ii va impulsiona pe Gemeni sa gaseasca solutii pentru rezolvarea chestiunilor care tin de rutina zilnica, vor acorda atentie starii de sanatate pe care poate au neglijat-o, isi vor indeplini cu succes sarcinile de serviciu, comunicarea cu colegii si subalternii va fi la cele mai inalte cote. Spre deosebre de alte perioade in care Gemenii si-au desfasurat activitatea in conditii stresante, luna decembrie nu va fi atat de tensionata, din contra Gemenii isi vor gasi inspiratia la locul de munca.

Luna noua ce va avea loc in data de 11 decembrie in cea de-a VII-a casa a Gemenilor, este un moment favorabil pentru stabilirea de noi relatii sau redefinirea celor existente. Este posibil ca nativii sa simta nevoia de a cunoaste pe cineva, un eventual partener de viata pe care sa se poata baza, va indreptati atentia asupra relatiilor de partenerat si de colaborare, va indreptati atentia catre lume, catre societate, nu este un moment bun pentru a sta retras. Pentru Gemenii care si-au gasit jumatatea, acest moment este potrivit pentru a duce relatia la un nou nivel, poate o cerere in casatorie.

In data de 20 decembrie va avea loc un aspect care il va avea in prim plan pe Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor. Acesta aspect de cuadratura cu Uranus putand aduce nativilor perspectiva unor idei geniale pe care le pot pune in practica in procesul de transformare interioara si pornirea pe un nou drum, prin stabilirea unor noi directii de viata si trasarea unor proiecte de viitor. La acest proces va pune umarul si Soarele care va intra in Capricorn in data de 21 decembrie si va energiza zona din harta natala care vorbeste despre transformare.

In 24 decembrie, Gemenii au sansa de a-si pune in ordine treburile care tin de casa si familie, mai ales ca vorbim despre o perioada in care Gemenii trebuie sa acorde atentie membrilor familiei si nevoile cu care acestia se confrunta. Perioada sarbatorilor de iarna ii gaseste pe Gemeni in sanul familiei.

Luna plina din Rac ce va avea loc in data de 25 decembrie va scoate in evidenta nevoia de confort si de stabilitate a Gemenilor, inclusiv stabilitatea emotionala, este timpul sa acorde atentie lucrurilor pe care si le doresc si, eventual, sa-si indeplineasca dorintele. Totodata acest moment poate aduce o incununare a eforturilor depuse din munca proprie, eventual primirea unor beneficii financiare.

La sfarsitul lunii, planeta iubirii va intra in casa a VII-a, iar Gemenii vor avea ocazia de a petrece momente frumoase alaturi de partenerul de viata, de a incheia anul 2015 in acordurile iubirii.

 RAC

Zona caminului si a familiei este foarte importanta pentru nativii Rac, aceasta zona aducandu-le acestora stabilitatea si siguranta de care au nevoie pentru a functiona bine in celelalte domenii de viata. Daca Racii au oscilat intre casa si cariera, daca au acordat mai multa atentie serviciului si vietii sociale decat membrilor familiei, daca au avut discutii in legatura cu timpul pe care il petrec alaturi de cei dragi, acum, la sfarsit de an, poate ca a venit momentul sa incline balanta spre nevoile caminului. Opozitia intre Uranus si Marte le aduce nativilor stari interioare tensionate si framantari sufletesti atunci cand oscileaza intre casa si cariera. Tranzitul lui Venus prin casa familiei le-a mai indulcit putin comunicarea cu membrii familiei si au putut astfel evita sau aplana acele discutii aprinse prin care li se reprosa lipsa de atentie acordata celor dragi.

Cu zeul razboiului in tranzit prin casa familiei nu este de glumit, caci Marte se afla in exil in Balanta si este posibil ca nativii Rac sa aiba discutii tocmai in perioada sarbatorilor de iarna. Ar fi bine de tinut in frau energia nu tocmai pozitiva pe care Marte o aduce in acest sector de viata si de evitat pe cat posibil orice fel de discutie si neintelegere cu membrii familiei. Casa a IV-a reprezinta temelia pe care se construieste absolut orice in aceasta viata, este zona din care nativul isi extrage forta si energia de a merge mai departe, este zona asupra caruia nativul Rac trebuie sa se aplece, caci numai atunci cand el va fi atins acea stare de bine, cand va fi centrat pe el insusi, abia atunci va putea construi acea temelie solida pentru viata sa.

In data de 5 decembrie, Venus va intra in zona dedicata relatiilor de iubire si a relatiilor cu copiii. Vorbim despre posibilitatea Racilor de a petrece momente frumoase alaturi de persoana iubita, de a acorda atentia cuvenita activitatilor petrecute impreuna cu copiii, pot petrece timp de calitate alaturi de prieteni, se pot dedica unui hobby. Venus va face aspecte armonioase atat cu Neptun cat si cu Ploton, ceea ce va insemna pentru Raci o oportunitate extraordinara de a petrece clipe pline de romantism. Racii singuri isi vor da sansa de a iesi in lume, de a se distra si, de ce nu, de a-si intalni jumatatea. Cand Soarele va pasi in Capricorn, Racii isi vor revarsa oprimismul si energia asupra partenerului de viata.

In data de 11 decembrie va avea loc Luna noua in Sagetator si Racii au posibilitatea de a incepe o cura de slabire, de dezintoxificare, de a acorda o atentie deosebita starii de sanatate, sunt constiinciosi in indeplinirea sarcinilor de serviciu, acorda atentie modului in care rezolva treburile care tin de rutina zilnica. Ar fi indicat sa isi controleze felul in care comunica, caci exista riscul sa aiba discuti cu colegii la locul de munca. In a doua parte a lunii, Racii trebuie sa acorde atentie relatiilor de colaborare si partenerilor de afaceri, deoarce exista riscul de a strica anumite parteneriate din vina lor.

In data de 25 decembrie are loc Luna plina in casa personalitatii Racilor. Este momentul in care nativii Rac isi doresc atentie si este posibil s-o si primeasca; bine ar fi sa-si puna nevoile personale pe primul loc, dar fara a deranja pe cei din jur.

La sfarsitul lunii, aspectele armonioase care se formeaza pe cer vor aduce Racilor posibilitatea de a se bucura de clipe frumoase petrecute alaturi de membrii familiei, daca vor stii sa evite momentele care s-ar putea dovedi tensionate.

 LEU

In primele zile ale lunii Decembrie, Venus si Marte sunt inca impreuna in cea de-a III-a casa a Leilor. Este o perioada optima pentru a va putea indrepta atentia asupra scrisului, studiului, poate doriti sa va inscrieti la cursuri de comunicare, sau puteti chiar dvs sa tineti seminarii sau cursuri. In prima parte a lunii este recomandat s ava tineti in frau iesirile nervoase, caci exista riscul de a spune lucruri pe care le veti regret mai tarziu. Bine ar fi sa mai profitati de cele cateva zile ale tranzitulu lui Venus prin casa comunicarii si sa incercati sa va gasiti echilibrul, calmul sis a gasiti solutii diplomate de a va face cunoscute opiniile.

In data de 5 decembrie Venus va intra in Scorpion si va aduce o atmosfera calma si linistita in sanul familiei, va veti indrepta atentia asupra caminului si veti petrece sarbatorile de iarna si sfarsitul de an in compania celor dragi. Totodata, aspectul benefic intre Soare si Marte va asigura o comunicare excelenta cu copiii, prietenii si persoana iubita si va va da energia necesara pentru a va dedica activitatilor petrecute impreuna cu acestia.

Daca putem vorbi despre momente tensionate, acestea se vor desfasura la locul de munca, trebuie sa acordati atentie si sa va canalizati energia pentru depasirea tensiunilor interioare pe care le veti resimti in problematica rezolvarii chestiunilor de serviciu. In data de 9 decembrie, Mercur va pasi in Capricorn si va veti bucura de o comunicare eficienta cu colegii sau subalternii in vederea indeplinirii cu succes a sarcinilor de serviciu.

In 11 decembrie are loc momentul de Luna noua in Sagetator, aspect ce va determina sa va puneti in practica creativitatea si talentele native, veti acorda atentie si veti petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita, iar pentru Leii singuri este un moment bun pentru a-si intalni jumatatea. Veti simti nevoia de iesire in lume alaturi de prieteni, de mai multa distractie, iar parintii Lei vor petrece timp alaturi de copii.

Este posibil sa simtiti nevoia de distractie atunci cand ar trebui sa va orientati catre munca. Bine ar fi sa acordati atentie ambelor aspecte de viata, sa echilibrati balanta si sa nu exagerati cu distractia in defavoarea muncii si viceversa. Aspect favorabil pentru a face apel la intuitie atunci cand vine vorba despre indeplinirea cu succes a treburilor de serviciu. Exista riscul unor momente tensionate la locul de munca si ar fi bine sa apelati la intuitia dvs in rezolvarea acestor chestiuni.

In data de 25 decembrie va avea loc momentul de Luna plina in Rac si veti simti nevoia de fi singur, de a va retrage din tumultul cotidian, de a medita, de a intra in legatura ci sinele superior, de a va ruga, de asemenea pot iesi la suprafata aspecte pe care le-ati neglijat in ultima perioada. Este o perioada benefica pentru constientizari.

In ultima parte a lunii veti avea parte de aspecte favorabile transformarii dvs, prin dezvoltarea talentelor si a darurilor pe care le puteti transforma intr-o activitate permanenta.

Atentie la felul in care alegeti sa comunicati cu persoanele de la locul de munca.

 FECIOARA

Jupiter se afla deja in casa I a personalitatii Fecioarelor si le confera acestora oportunitati si sanse de crestere si de expansiune. Jupiter nu sta foarte confortabil in aceasta zodie, dar Fecioarele, analitice de felul lor, gasesc metode prin care sa poata beneficia de darurile Marelui Benefic.

In chiar prima zi din luna Decembrie, Mercur se afla in aspect benefic cu Uranus si le da Fecioarelor inspiratie in gasirea metodelor de care se pot folosi pentru transformarea personala. Totodata, Fecioarele pot resimti o stare de tensiune interioara si vor trebui sa renunte la gasirea solutiilor din minte, din partea rationala a creierului, si sa se duca mai mult pe partea care tine de zona intuitiva, sa faca apel la cunoasterea dobandita si sa aiba credinta ca lucrurile se vor rezolva in cel mai bun mod posibil. Greu pentru Fecioare sa renunte la analiza, dar cu Jupiter in zodia lor, putin mai multa credinta n-ar strica.

In 5 decembrie, Venus isi face intrarea in Scorpion ceea ce le va asigura Fecioarelor o comunicare excelenta si le va da ocazia sa petreaca momente frumoase alaturi de frati si de persoanele din anturaj. Au ocazia acum sa indrepte si sa repare acele relatii care le-a dat batai de cap in ultima perioada.

Axa financiara este activata luna aceasta, Fecioarele vor avea destula energie pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele incepute, exista posibilitatea de castiguri financiare ca urmare a muncii depuse prin efort personal.

In data de 11 decembrie are loc momentul de Luna noua in zodia Sagetatorului si atentia Fecioarelor va fi indreptata asupra aspectelor care tin de casa si camin, de nevoile membrilor familiei, pot incepe renovarea si reamenajarea spatiului in care locuiesc, poate se gandesc la o mutare sau la o achizitie importanta.

La mijlocul lunii este o perioada favorabila comunicarii cu partenerul de viata si posibilitatea de a gasi impreuna solutii care tin de rezolvarea chestiunilor ce tin de casa si camin. In a doua parte a lunii exista riscul de neintelegeri cu copiii sau relatia cu acestia va cunoaste o transformare, dar nu trebuie sa se nelinisteasca, deoarece Fecioarele se pot simti ispirate in gasirea unor solutii ingenioase atunci cand vine vorba despre depasirea problemelor. Aspectul benefic intre Venus si Jupiter le va aduce sansa si sustinere in demersurile pe care le vor intreprinde.

In data de 25 decembrie va avea loc momentul de Luna plina in Rac, Fecioarele isi vor indrepta atentia asupra prietenilor, anturajului, asupra iesirii in societate, exista acum sansa de a-si face noi prieteni, cunostinte, de a se integra in anumite grupuri de oameni cu care au aceleasi afinitati, se vor alatura unor organizatii care desfasoara activitati in folosul oamenilor. Este momentul sa se gandeasca sa initieze noi proiecte, sa-si faceti planuri de viitor, poate se ganditi sa faca anumite calatorii pe care pana acum nu au avut posibilitatea sau timpul pentru a le pune in practica.

 BALANTA

Venus, planeta guvernatoare a Balantei, se afla pentru cateva zile din luna decembrie inca in casa I a personalitatii, alaturi de Marte. Cu tranzitul lui Venus in aceasta casa, Balantele au avut parte de o perioada in care si-au indreptat atentia asupra propriei persoane, si-au facut acele mici placeri pe care si le doreau, posibil sa-si fi imbunatatit look-ul prin innoirea garderobei sau printr-o vizita facuta la salonul de infrumusetare. Si au avut si energia necesara, deoarece Marte a fost alaturi de Venus pentru a le da sansa sa-si indeplineasca aceste dorinte.

Comunicarea cu partenerul de viata sau cu colaboratorii este buna in prima zi a lunii. Cu toate astea exista oarece tensiuni atunci cand vorbim de comunicarea balantelor si nu este exclus riscul ca pe parcursul lunii decembrie, relatia cu partenerul de viata sau cu colaboratorii, partenerii de afaceri sa intampine dificultati, eventuale ruperi si despartiri bruste, caci planeta surprizelor va face opozitie din casa parteneriatelor cu Marte din casa personalitatii. Axa relationala va cunoaste suisuri si coborasuri luna aceasta, deci o atentie marita se impune atunci cand vine vorba despre parteneriate de orice fel ar fi ele. Daca tinem cont si de prezenta lui Lilith in Balanta, tabloul este complet atunci cand atragem atentia asupra pericolelor ce pandesc relatiile Balantelor. Echilibru in relatii si putina diplomatie in comunicarea cu ceilalti nu ar strica.

In data de 5 decembrie, Venus va intra in Scorpion si le va aduce Balantelor vesti bune pe plan financiar. Castiguri obtinute din munca proprie prin incununarea cu succes a unor proiecte incepute in trecut, puteti primi cadouri sau va puteti face sigura cadouri. Totodata, poate fi vorba si despre hotararea Balantelor de a-si folosi calitatile si talentele native pentru a-si rotunji veniturile. Stima de sine a Balantelor va fi la cote ridicate luna aceasta.

Risc de tensiuni si neintelegeri atunci cand vine vorba despre casa si caminul Balantelor, aspectul fiind imblanzit putin de Soare care face aspect benefic cu Marte si ofera totusi Balantelor sansa de a-si tine sub observatie comunicarea cu membrii familiei, ceea ce inseamna totusi posibilitatea de a evita discutiile care pot apare.

In data de 11 decembrie are loc momentul de Luna noua in zodia Sagetator, planul relational este scos in evidenta, sunt favorizate calatoriile scurte, comunicarea cu fratii, surorile si persoanele din anturaj pot cunoaste o imbunatatire semnificativa, vor fi atrasi de studiu, de comunicare, de participarea la cursuri de perfectionare, poate se gandesc sa scrie o carte. Aspectele benefice ce se vor forma intre Venus si Neptun si Mercur si Neptun le vor da inspiratia necesara pentru a-si pune in practica talentele native si ambitiile.

In data de 25 decembrie va vea loc Luna plina in zodiac Racului si le va pune in lumina reflectoarelor pe Balante, atentia acestora se va indrepta asupra carierei, fiind posibila si o eventuala schimbare de macaz atunci cand vorbim despre serviciul nativilor Balanta. Poate fi vorba despre o oportunitate pe care unele Balante ar fi bine sa nu o piarda.

SCORPION

Marte si Venus sunt in tranzit prin casa a XII-a a Scorpionilor, este o zona ascunsa de ochii lumii, iar actiunile care au loc in acest sector de viata atrag atentia nativilor Scorpion asupra nevoii de introspectie, de retragere, energie depusa in activitatile si actiunile care au legatura cu evolutia spirituala a nativilor. Totodata, ar fi indicat pentru nativii Scorpion sa incerce sa exteriorizeze, sa aduca la suprafata acele constientizari de care au parte sub tranzitul lui Marte in casa a XII-a, poate fi vorba despre suparari acumulate in timp, frustrari si furii neexprimate. Este foarte important acest aspect al aducerii aspectelor negative din subconstient in constient pentru a fi analizate si eliminate, pentru a evita posibile probleme legate de sanatate, mai ales ca Uranus se afla de o perioada lunga de timp in casa a VI-a a sanatatii si aduce schimbari bruste de macaz acolo se afla. In procesul de constientizare, Scorpionii vor fi sustinuti si de Soare care le va da energie si optimism pentru a aduce la bun sfasit procesul inceput. Stiintele oculte, astrologia, numerologia si altele de gen, sunt domenii de care Scorpionii se pot simti atrasi in aceasta perioada.

In data de 5 decembrie, Venus isi va face intrarea in Scorpion si nativii acestei zodii, dupa introspectia de care au avut parte, vor simti nevoia sa acorde atentie propriei lor persoane, aspectului exterior, poate simt nevoia sa-si imbunatateasca aspectul exterior. Oamenii se vor simti atrasi de prezenta placuta a nativilor Scorpioni si le vor dori compania.

In data de 11 decembrie va avea loc momentul de Luna noua in Sagetator si este un moment bun pentru a initia noi proiecte care va vor aduce beneficii materiale in viitor, va puteti folosi de talentele native pentru a va rotunji veniturile, sau puteti initia acele proiecte care va vor aduce siguranta si stabilitate, atat financiara cat si emotionala. Totodata, trebuie sa acordati atentie modului in care cheltuiti banii castigati dar si felului in care alegeti sa-i cheltuiti.

La mijlocul lunii decembrie, exista riscul ca Scorpionii sa aiba o comunicare defectuoasa cu colegii sau subalternii, dar pot gasi solutii pentru a evita aceste aspecte incomode.

In data de 25 decembrie va avea loc momentul de Luna plina in zodiac Racului si este o perioada benefica pentru a va indrepta atentia asupra aspectelor care tin de spiritualitate, credinta, convingeri, va puteti extinde orizonturile, puteti calatori, puteti intra in legatura cu oameni din strainatate. Spre sfarsitul lunii, Scorpionii se pot focusa asupra initierii de noi planuri pentru viitor.

 SAGETATOR

Casa a XI-a este una dintre casele importante dintr-o harta natala, deoarece vorbim despre posibilitatea de a trasa noi directii de urmat, despre dorinte si visuri, despre ceea ce dorim in viata. In cazul Sagetatorilor aceasta zona este tranzitata de Marte si Venus ceea ce le confera nativilor energia necesara pentru a se asocia, a se integra in anumite organizatii care desfasoara activitati in beneficiul oamenilor, al societatii in general, isi pot face noi prieteni si cunostinte, isi pot face planuri de viitor.

In data de 5 decembrie Venus va intra in Scorpion si in cea de-a XII-a casa a Sagetatorilor, acest aspect poate aduce incheierea unor relatii precum si intrarea in relatii de iubire ce se vor desfasura in spatele usilor inchise. Cand Venus tranziteaza acest sector de viata poate aduce reintalniri cu iubiri din trecutul nativilor. Totodata, Venus ii poate predispune la retragere, la nevoia de a petrece timp cu ei insisi, le poate aduce gustul pentru studiul stiintelor metafizice, a stiintelor oculte. Este o perioada benefica pentru introspectie, iar acest lucru chiar le poate aduce beneficii.

In prima decada a lunii, Mercur se va afla alaturi de Soare in casa personalitatii Sagetatorilor si le va indepta atentia asupra felului in care comunica cu oamenii, cu partenerul de viata, cu colaboratorii si partenerii de afaceri. Este o perioada buna pentru a-si indrepta atentia asupra propriilor persoane, asupra nevoilor lor, pentru a se face remarcati, pentru a iesi in lume, pentru a-si comunica intentiile.

Incepand cu data de 10 decembrie, Mercur va intra in casa a II-a, iar nativii Sagetator isi vor indrepta atentia asupra veniturilor, asupra intelegerilor pe care le vor incheia cu diversi parteneri si care le vor aduce venituri, pot avea idei noi de afaceri, pot achizitiona acum cu succes acel lucru pe care si l-au dorit.

In data de 11 decembrie va avea loc momentul de Luna noua in Sagetator, ceea ce aduce o perioada benefica pentru afirmare, pentru a incepe proiecte noi, isi indreapta atentia asupra propriilor lor persoane, asupra felului in care arata, isi pot schimba infatisarea, o noua garderoba, o noua coafura.

La mijlocul lunii exista riscul de a intra in polemici cu autoritatea, cu persoanele care detin o functie de conducere la locul de munca; sfatul este acela de a-si stavili pornirile si tensiunile interioare care uneori ii face pe acestia sa rabufneasca. Totusi Jupiter in acest sector de viata le aduce oarece protectie, dar Sagetatorii trebuie sa depuna efort in indeplinirea cu succes a sarcinilor de serviciu.

In data de 25 decembrie va fi momentul de Luna plina in zodiac Racului si vorbim despre nevoia de schimbare si transformare, de beneficii finaciare rezultate in urma unor proiecte care s-au incheiat si de pe urma carora culeg acum roadele, pot fi bani proveniti de la alte persoane, mosteniri, sau venituri financiare rezultate de pe urma contractelor incheiate cu partenerii de afaceri.

 CAPRICORN

Casa a X-a a carerei si a prestigiului social este scoasa acum in evidenta de tranzitul lui Venus si a lui Marte. Este posibila o recunoastere a eforturilor depuse in societate, la locul de munca si culegerea roadelor de pe urma acestor actiuni intreprinse. Este un moment prielnic pentru a depune eforturi in vederea obtinerii acelei promovari pe care au asteptat-o.

In data de 5 decembrie, Venus va intra in casa a XI-a a Capricornilor si va aduce acestora posibilitatea de a-si face noi prieteni, de a se integra in grupuri si organizatii care desfasoara activitati in scopuri caritabile, pot face noi cunostinte, isi pot face noi proiecte de viitor, isi pot urma dorintele si visurile pe care le au prin trasarea unor noi directii de viata.

Capricornii trebuie sa stabileasca un echilibru intre viata de familie si cariera, deoarece exista riscul de a se isca discutii cu membrii familiei in legatura atentia pe care nativii Capricorn o acorda carierei in defavoarea caminului si familiei.

Pentru primele zece zile ale lunii decembrie, Mercur va tranzita alaturi de Soare cea de- XII-a casa a Capricornilor. Este o perioada buna pentru a petrece timp cu ei insisi, pentru a se retrage si a gandi poate noi strategii pentru viitor, oameni din trecut isi pot face aparitia in acest moment. Casa XII-a este o casa a izolari si a vindecarii, ocazie pe care acum nativii nu ar trebui s-o rateze caci vorbim despre rani vechi, ascunse care pot iesi acum la suprafata tocmai pentru a fi vindicate. In data de 10 decembrie, Mercur intra in casa personalitatii Capricornilor si ii face comunicativi, isi pot face cunoscute opiniile, dorintele, mesajele catre lume.

In data de 11 decembrie are loc momentul de Luna noua in zodia Sagetatorului, ceea ce aduce nevoia de a sta retras, de a sta izolat de restul lumii, de a se indrepta asupra studiului stiintelor ezoterice, pot medita, pot scoate la suprafata acele lucruri pe care le-au stocat in subconstient. Saturn in casa a XII-a va pune umarul cu siguranta la aceasta curatenie si indepartare a aspectelor negative pe care Capricornii le-au acumulat in timp. A sosit vremea pentru eliberare si curatare.

In data de 21 decembrie, Soarele intra in Capricorn si isi va revarsa lumina asupra acestor native, le va da energia necesara si optimism pentru a-si stabili drumul pe care doresc sa continue, existand posibilitatea de a alege un alt drum, diferit de cel pe care au mers pana acum.

In data de 25 decembrie, va avea loc momentul de Luna plina in zodiac Racului in casa care vorbeste despre relatiile de parteneriat, de colaborare, despre partener de viata. Pentru unii nativi acest lucru poate insemna ca o relatie a ajuns la final, iar pentru alti nativi poate insemna o casatorie. Totodata, unii nativi Capricorn pot incheia anumite relatii de afaceri, anumite proiecte au ajuns la final iar parteneriatele si colaborarile se incheie si ele.

VARSATOR

Pentru Varsatori, Balanta, care in harta lor natala este a IX-a casa, ii gazduieste pe Venus si Marte. Este o perioada propice pentru planificarea vacantelor, a calatoriilor in strainatate, pentru a initia legaturi cu persoane din afara tarii, de a intra in legatura cu oameni noi si culturi noi, sau poate pentru a relua acele relatii care au fost intrerupte. Cu Marte in casa a IX-a, Varsatorii vor avea energie si entuziasm pentru studio, vor urma cursuri, studiul limbilor straine este sustinut acum. Totodata, Varsatorii isi pot stabili noi reguli si convingeri in functie de care isi vor trasa drumul in vitor, isi indreapta atentia asupra studiilor stiintelor spirituale, ezoterice.

In data de 5 decembrie, Venus isi va face intrarea in cea de-a X-a casa a Varsatorilor si vor traversa o perioada benefica pentru cariera, recunoasterea meritelor profesionale, incheierea cu succes a unor proiecte la care au lucrat. Unii Varsatori pot primi o veste buna legata de un nou loc de munca. Cu Mercur care tranziteaza cea de-a XI-a casa a Varsatorilor, acesti nativi mai au timp pentru a-si stabili noi proiecte si pentru a trasa noi drumuri pentru viitor, pot lucra alaturi de alte persoane in grupuri si organizatii care desfasoara actvitati in beneficiul societatii, au sansa de a face o evaluare a relatiilor de prietenie pe care le au si de a face curatenie intre asa-zisii prieteni pe care i-au avut in jurul lor. O diferentire a adevaratilor prieteni de cei falsi constituie o chestiune importanta care trebuie rezolvata de acesti native.

Odata cu intrarea lui Mercur in casa a XII-a, Varsatorii vor simti nevoia de retragere, de liniste, de meditatie, de a face o analiza si retrospectie a situatiilor pe care le-au traversat in acest an, sa reflecteze la lucrurile care i-au adus implinire si satisfactie, sa identifice acele lucruri pe care nu le-a materializat, care nu au avut ocazia sa se implineasca in acest an.

In data de 11 decembrie va avea loc momentul de Luna noua in Sagetator si nativii acestui semn isi vor indrepta atentia asupra lumii, asupra societatii, vor dori sa faca noi cunostinte, sa se integreze in noi grupuri, sa desfasoare activitati alaturi de oameni cu care au aceleasi afinitati, sa-si ofere sprijinul in serviciul celor care au nevoie de stiinta si capabilitatile lor. Este un moment propice pentru a se focusa asupra noilor drumuri, proiecte, vise pe care sa le puna in practica in viitor, noi inceputuri in zona dedicata prietenilor.

In data de 25 decembrie are loc momentul de Luna plina in zodia Racului si poate aduce implinirea unor proiecte incepute la locul de munca, poate insemna schimbarea locului de munca sau gasirea unui loc de munca, in functie de caz. Luna plina arunca o raza de lumina asupra situatiilor de viata si asupra chestiunilor care tin de rutina zilnica si care au acum sansa de a fi schimbate. Daca ceva i-a nemultumit pe nativii Varsatori, poate ca este momentul sa arunce un ochi asupra lor insisi si sa evite invinovatirea persoanelor din jurul lor.

PESTI

Casa a VIII-a a baNilor in comun ii gazduieste pe Marte si Venus impreuna pentru primele 5 zile ale lunii decembrie. Exista posibilitatea de a primi acel imprumut la care ati sperat, se pot rezolva chestiuni legate de taxe si impozite, iar veniturile in comun din parteneriate sau casnicii vor cunoaste o crestere semnificativa. Exista sansa de a trece peste anumite obstacole care au aparut in relatiile parteneriale sau in relatiile de cuplu. Casa a VIII-a este si o casa care vorbeste despre sexualitate, iar nativii Pesti simt nevoia de o comunicare mai profunda la acest nivel cu partenerul de viata, alti nativi ai acestui semn se pot simti atrasi acum de o anumita persoana care apare in viata lor.

In data de 5 decembrie, Venus va intra in Scorpion si le va da Pestilor chef de studiu pentru a-si extinde orizonturile, de calatorii in strainatate, de a-si gasi o relatie de iubire in strainatate, de a intra in legatura cu oameni din afara tarii, de a relua anumite relatii cu persoane din strainatate cu care au intrerupt legatura in trecut.

Pentru primele zece zile ale lunii, Mercur se afla alaturi de Soare si Saturn in cea de-a X-a casa a Pestilor, pot primi recunoasterea meritelor profesionale, pot incheia cu succes proiecte incepute in trecut, este un moment propice pentru a iesi in evidenta si a se face cunoscuti. In data de 10 decembrie, Mercur isi face intrarea in sectorul dedicat prietenilor, Pestii intra in legatura cu oameni noi, isi pot face noi relatii de prietenie, se oamenilor, a colectivitatii, isi pot face noi proiecte de viitor, isi pot trasa noi directii de viata, isi pot stabili noi proiecte pe care sa le desfasoare in viitor.

In data de 11 decembrie va avea loc momentul de Luna noua in zodia Sagetatorului cee ace arata un moment propice pentru a initia noi planuri legate de locul de munca, eventual noi proiecte; este un moment in care atentia Pestilor este indreptata asupra carierei si a rolului lor in societate. Totodata, este un moment prielnic pentru a stabili care sunt lucrurile importante din viata Pestilor, acele lucruri care le dau importanta si ii fac valorosi in societate. Prezenta Soarelui in casa a IX-a le va atrage inca odata atentia Pestilor asupra visurilor pe care acestia ar dori sa le urmeze in viitor.

In data de 25 decembrie va avea loc momentul de Luna plina in zodia Racului, nativii Pesti vor dedica timp persoanei iubite, activitatilor petrecute impreuna cu copiii, activitatilor recreative, isi vor petrece timpul liber alaturi de prieteni, se vor dedica hobby-urilor. De asemenea, poate fi vorba despre incheierea cu succes a unor proiecte bazate pe talentele personale ale nativilor Pesti.

Advertisements