Tags

, , ,

Berbec

Incepand cu 17 Septembrie, Berbecii au avut o perioada de interiorizare, de analiza si de constientizare a problemelor pe care nu le-au rezolvat in trecut cu partenerii. Este inca o perioada incarcata si destul de tensionata, de aceea ar fi bine ca Berbecii sa astepte revenirea planetei Mercur la mers direct pentru a lua o decizie in privinta relatiilor de colaborare sau a relatiilor cu partenerul de viata. Pana pe 10 octombrie, nativii ar trebui sa se abtina de la orice discutie in contradictoriu cu partenerul de viata sau cu colaboratorii. Dupa aceasta data, cand Mercur isi reia mersul direct, acestia se pot hotari, in sensul de a mai acorda o sansa acelor relatii care merita sa continue, fie sa rupa relatiile cu acei parteneri cu care considera ca nu mai au nimic in comun. Careul dintre Soare si Pluton arata ca sectorul dedicat parteneriatelor se afla inca in proces de transformare.

In luarea unei decizii privind viitorul relatiilor acestor nativi va pune umarul si Saturn din casa a IX-a, ceea ce le va da Berbecilor intelepciunea necesara de a face diferenta intre o relatie care merita atentia lor si acea relatie care nu-i mai implineste. Totodata, Saturn ii poate imboldi pe acesti nativi sa renunte la programarile mentale care le-au sabotat relatiile si la convingerile limitative si eronate si sa integreze un nou tipar de gandire.

Pana la data de 9 octombrie, Berbecii se bucura in continuare de tranzitul benefic a lui Venus in cea de-a V-a casa a horoscopului natal. Au parte de momente frumoase alaturi de persoana iubita, iar celor singuri Venus le poate aduce o noua relatie sentimentala.

Iata ca, dupa perioada in care Berbecii au fost pusi in situatia de a acorda o atentie deosebita relatiilor si de a-si reconsidera pozitia cu privire la un parteneriat, acolo unde era cazul, iata ca acum au sansa unor noi inceputuri in acest sectorul de viata. Luna noua din Balanta din data de 13 octombrie le poate aduce nativilor Berbec o noua relatie sentimentala, o noua relatie de afaceri sau o noua colaborare. Dar pentru ca ceva nou sa poate incepe, sa poata fi construit, altceva vechi trebuie sa dispara. Faceti asadar curatenie in zona relatiilor partneriale pentru a putea incepe relatii noi, fructuoase si benefice.

Sectorul dedicat sanatatii, muncii si relatiilor cu colegii de serviciu este foarte bine aspectat in luna octombrie. Berbecii vor avea spor si vor gasi solutii in rezolvarea problemelor de serviciu, isi vor imbunatati relatiile cu colegii sau subalternii. Aspectul benefic pe care Marte si Jupiter il fac cu Pluton din casa a X-a indica faptul ca Berbecii pot fi sustinuti de sefi, de persoane cu putere si influenta, existand posibilitatea de avansare in cariera.

Pentru Berbecii care au fost harnici, Luna plina din 27 octombrie din cea de-a II-a casa le poate aduce castiguri financiare de pe urma unor proiecte sau a unei munci depuse in trecut. Pentru ceilalti nativi, acest moment este important deoarece le arata unde anume au gresit in administrarea resurselor financiare si ce cheltuieli le-au dat bugetul peste cap. O analiza a felului in care castiga si cheltuie banii ar fi binevenita pentru ei.

 Taur

In data de 9 octombrie planeta guvernatoarea a Taurilor, Venus, intra in semnul prieten al Fecioarei. Acest sector de viata le vorbeste Taurilor despre iubire, relatii sentimentale, relatia cu copiii, creativitate, jocuri de noroc. Tranzitul lui Venus prin casa a V-a, alaturi de Marte si Jupiter, scoate in evidenta calitatile artistice ale nativilor Taur si le infuzeaza energia necesara pentru a-si manifesta puterea creativa si ii face mai increzatori in propriile forte.

Poate ca a venit momentul ca Taurii sa se gandeasca mai mult la ei insisi, sa acorde atentie propriei persoane si sa invete sa se iubeasca mai intai pe ei si apoi pe ceilalti. Puteti oferi atentie, iubire si afectiune persoanelor din jur numai dupa ce ati integrat in dvs aceste valori. De aceea, careul dintre Venus si Saturn le atrage atentia Taurilor asupra nevoii de a aduce un echilibru intre ceea ce ofera si ceea ce primesc.

Saturn aflat in casa a VIII-a vorbeste despre tranformare, iar Taurii isi pot concentra eforturile pentru a opera modificarile necesare in sectorul dedicat relatiilor sentimentale. In procesul de transformare, modificare si inlocuire a vechii paradigme in ceea ce priveste relatiile de iubire pun umarul si Marte si Pluton printr-un aspect benefic de trigon. Asadar, este posibil ca ceea ce gandeau Taurii pana in acest moment despre iubire, despre cum ar trebui sa fie o relatie de iubire, sa nu mai fie valabil incepand cu aceasta luna. Vorbim despre un moment de eliberare de vechile convingeri limitative si inlocuirea lor cu un nou set de credinte. Si cu Jupiter, Marele Benefic, in tranzit pentru un an de zile in acest sector de viata, Taurii au tot sprijinul pentru a face aceste schimbari benefice.

Aspectul benefic dintre Pluton si Jupiter da startul pentru inceperea unor proiecte noi care vor aduce abundenta si prosperitate in viata Taurilor, dar poate aduce si noi relatii de iubire. Si cum Pluton se afla in cea de-a IX-a casa, exista posibilitatea de a incepe o noua relatie de iubire cu un partener din strainatate. Taurii care sunt prinsi intr-o relatie romantica beneficiaza de o perioada exceptionala alaturi de persoana iubita, iar nativii care au copii pot petrece timp de calitate impreuna cu acestia.

Taurii au posibilitatea unui nou inceput in domeniul muncii incepand cu data de 13 octombrie, atunci cand are loc momentul de Luna noua in Balanta. Vorbim despre transformari care pot apare la locul de munca. Exista posibilitatea ca persoanele cu care acesti nativi lucreaza sa incerce sa profite de pe urma lor, dar Taurii trebuie sa lase pe fiecare sa se descurce si sa se ocupe mai mult de treburile personale. Luna noua inseamna noi inceputuri, iar Taurii au acum ocazia de a face curatenie in zona dedicata muncii, de a renunta la proiectele care nu au putut fi concretizate si de a incepe noi proiecte la locul de munca.

Odata cu intrarea Soarelui in Scorpion, Taurii isi vor indrepta atentia asupra relatiilor parteneriale.

In 27 Octombrie va avea loc momentul de Luna Plina chiar in casa I a personalitatii Taurilor. Este un moment in care nativii Taur se pot pune in evidenta mult mai bine, se pot descoperi pe ei insisi si nevoile lor. Daca pana in acest moment Taurii si-au concentrat atentia asupra celorlalti, acum este un moment bun pentru a-si intoarce privirile catre propria persoana. La momentul de luna plina Venus, planeta guvernatoare a Taurilor, se va afla in opozitie cu Chiron, asteroidul vindecarii, ceea ce le va atrage atentia nativilor Taur asupra acelor aspecte care au nevoie de vindecare sau pot identifica acele lucruri care le va aduce vindecare.

Ar fi indicat ca Taurii sa foloseasca din plin energia acestei luni pline si sa inceapa procesul de dezvoltare a calitatilor necesare pentru a manifesta pe deplin potentialul lor maxim. 

Gemeni

Alaturi de Fecioare, Gemenii resimt cel mai greu retrogradarea planetei lor guvernatoare. Mercur se afla inca in mers aparent retrograd in Balanta, in cea de-a V-a casa a Gemenilor, ceea ce le-a cam dat batai de cap in relatia cu persoana iubita, au avut greutati in a-si comunica sentimentele, este posibil ca si relatia cu copiii sa fi suferit de pe urma neintelegerilor, a faptului ca una au spus si alta s-a inteles.

In aceasta perioada de retrogradare, Gemenii au fost sfatuiti sa nu ia nici o decizie cu privire la viitorul unei relatii de iubire, sa mentina o relatie cat mai buna cu copiii deoarece exista riscul de cearta, de degradare a relatiilor. Este posibil ca vechi probleme pe care Gemenii le-au avut cu persoana iubita sa fi iesit acum la suprafata pentru a fi analizate, cercetate si vindecate. Daca anumite aspecte din viata amoroasa a Gemenilor nu sunt satisfacatoare, este inca un moment bun pentru redefinirea a ceea ce nativii isi doresc cu adevarat de la o relatie. Incepand cu data de 10 octombrie Gemenii pot rasufla usurati, caci Mercur isi reia mersul direct si ii va ajuta pe acestia sa-si faca planuri si sa le si puna in practica.

Chiar daca Mercur nu-i ajuta foarte mult in aceasta perioada, Gemenii care au de dat examene care nu pot fi amanate sau merg la interviuri de angajare vor beneficia de sprijinul planetei Venus care tranziteaza casa a III-a pana pe 9 octombrie. Dupa aceasta data, Venus schimba semnul si casa, intra in Fecioara si se alatura lui Marte si Jupiter in casa a IV-a.

Cu cei doi benefici si cu Marte in casa familiei, atentia Gemenilor va fi indreptata asupra chestiunilor care tin de rezolvarea problemelor legate de camin. Marte le va da energia necesara pentru a face schimbari in acest sector de viata, de a pune in aplicare o decizie legata de mutare, renovare sau de infrumusetare a spatiului de locuit. Acest lucru este sustinut si de Pluton care se afla in casa transformarii si care va face aspecte benefice cu planetele aflate in casa a IV-a.

Semnarea unor contracte care au ca obiect achizitionarea, vanzarea unei case sau inchirierea unui spatiu de locuit, ar fi mai bine sa se faca dupa 10 octombrie cand Mercur revine in mers direct.

In data de 13 octombrie va avea loc momentul de Luna noua in Balanta, in cea de-a V-a casa a Gemenilor. Este o perioada benefica pentru a incepe o noua afacere, se simt plini de energie si au posibilitatea de a se afirma, de a-si pune talentele la treaba; perioada excelenta pentru distractie si petrecere a timpului liber alaturi de persoana iubita sau de copii.

Pentru nativii singuri este o perioada propice pentru inceperea unei noi relatii romantice, iar sextilul dintre Saturn si Mercur le da nativilor Gemeni intelepciunea necesara de a intra intr-o relatie de iubire alaturi de o persoana matura cu care vor putea duce relatia la nivelul urmator.

Opozitia dintre Mercur si Uranus ce va avea loc in data de 25 octombrie ii va pune pe Gemeni in situatia de a spune exact ceea ce gandesc, de a fi directi in exprimare, uneori incapatanati, lucru care poate fi considerat deranjant de catre persoanele care fac parte din anturajul nativului.

Luna Plina din Taur din casa a XII-a le va trezi Gemenilor nevoia de singuratate, dorinta de a se retrage, de a se odihni si de a-si incarca bateriile. Este o perioada buna pentru a se reconecta cu puterea lor interioara, aceasta fiind o cale extraordinara de vindecare, de a scoate la lumina lucrurile ascunse din subconstient si totodata de a descoperi misterul pe care il reprezinta sinele lor superior. 

Rac

Racii se bucura inca de tranzitul lui Venus in Leu, in cea de-a doua casa a horoscopului natal. Venus a tranzitat o perioada destul de lunga zodia Leului, ceea ce i-a ajutat pe Raci sa-si puna in valoare capacitatile interioare, talentele native si i-a invatat sa-si foloseasca si sa-si exploateze resursele personale. Este posibil ca in perioada lui Venus in mers direct prin casa a II-a, Racii sa fi achizitionat un lucru pe care si-l doreau foarte mult, sa fi facut cheltuieli suplimentare care le-au depasit cu mult bugetului personal. Dar, retrogradarea lui Venus i-a impulsionat pe nativii Rac sa acorde o atentie deosebita cheltuielilor si sa reflecteze asupra modului in care isi planifica si isi administreaza finantele.

Cea mai mare avere a omului este propria persoana, iar retrogradarea lui Venus i-a indemnat pe acesti nativi la o reevaluare a stimei de sine. Revenirea lui Venus la sentimente mai bune i-a facut pe Raci sa constientizeze cat de putin s-au valorat pe ei insisi si cat de putina valoare au dat muncii lor, cat de putin au respectat banii.

Pana pe 9 octombrie, Racii mai au inca timp sa identifice acele activitati care le pot aduce venituri suplimentare, poate fi vorba despre valorificarea unor talente personale. Dupa aceasta data, Venus intra in casa a III-a si se alatura lui Marte si lui Jupiter. Deplasarile pe distante scurte sau pe termen scurt sunt sustinute in aceasta perioada si, de asemenea, pot incheia contracte avantajoase cu partenerii de afaceri.

Octombrie este o perioada buna pentru exprimarea identitatii, pentru studiu, pentru inscrierea la diverse cursuri de comunicare, de dezvoltare personala, participarea la seminarii, Racii se pot hotari chiar sa se apuce de scris. Marte si Jupiter confera Racilor entuziasm si energie in vederea identificarii unei modalitati eficiente de a-si folosi talentele.

Nici planul casnic nu este lasat la o parte in aceasta luna, Racii avand acum ocazia sa rezolve acele chestiuni legate de casa si familie pe care le-au tot amanat. Daca vorbim despre schimbari semnificative privind spatiul de locuit ar fi bine ca Racii sa se consulte cu partenerul de viata pentru a evita eventualele conflicte. Luna noua din Balanta din casa a IV-a le vorbeste nativilor Rac despre nevoia de a intra in legatura cu nevoile lor cele mai intime, este posibil sa acorde atentie oamenilor, situatiilor si lucrurilor care le asigura siguranta materiala si emotionala, dar si asupra felului in care Racii acorda altora sprijin. Este un moment favorabil stabilirii obiectivelor si planurilor pe termen lung.

Opozitia intre Mercur si Uranus de la sfarsitul lunii se formeaza pe axa IV- X, iar Racii ar face bine sa gaseasca echilibrul intre viata profesionala si viata personala, sa acorde atentie atat nevoilor familiei cat si obligatiilor de la locul de munca.

Daca pana acum Racii s-au focusat asupra lucrurilor care le faceau lor placere, iata ca odata cu Luna plina din data de 27 octombrie, atentia acestora se va indrepta asupra nevoilor celorlalti, fiind posibil ca cineva din anturaj sa aiba nevoie de ajutorul Racilor. Este un moment bun de a va selecta anturajul si de a renunta la acele prietenii false.

Leu

Tranzitul indelungat al lui Venus prin casa I a personalitatii Leilor i-a facut pe acesti nativi sa acorde mai multa atentie propriei persoane, dorintelor lor, sa faca schimbari in privinta aspectului, sa-si schimbe coafura, sa-si schimbe garderoba. Leii s-au simtit bine in propria piele, s-au bucurat de popularitate, au fost in centrul atentiei, plini de vitalitate si de energie, puternici si perseverenti in atingerea scopurilor propuse. S-au aplecat asupra activitatilor care le-au facut placere si nu prea si-au refuzat nimic in aceasta perioada.

Atragerea abundentei si a prosperitatii sunt chestiuni aflate ordinea de zi a Leilor. Venus va intra in casa a II-a si se va alatura lui Marte si lui Jupiter. Atentia Leilor se va indrepta in urmatoarea perioada asupra resurselor financiare, asupra talentelor pe care le pot dezvolta si de pe urma carora pot obtine venituri suplimentare. Jupiter potenteaza orice atinge, dar Leii nu trebuie sa se culce pe-o ureche si sa creada ca norocul le va pica din cer, ci trebuie sa fie realisti si sa stie sa identifice si sa fructifice acele oportunitati odata ce acestea apar. Cu Marte prezent in casa a II-a, Leii vor avea destula energie pentru a-si pune in aplicare planurile. Casa a II-a inseamna si stima de sine, increderea pe care nativul o are in propria persoana, iar Leii sunt cunoscuti ca fiind foarte increzatori in fortele proprii. Pentru nativii care nu au lucrat asupra propriei persoane, care nu si-au dezvoltat capacitatile si stima de sine, iata ca aceasta este o perioada care favorizeaza identificarea si dezvoltarea acestor aspecte.

Nativii Leu isi vor concentra atentia asupra locului de munca, reorganizarea activitatilor si redefinirea relatiilor de colaborare cu colegii sau subalternii fiind un aspect important pentru ei in urmatoarea perioada.

Pana pe 10 octombrie Mercur este inca retrograd iar Leii au ocazia de a reflecta asupra relatiilor cu fratii si rudele, de a reevalua felul in care comunica cu cei din jurul lor, nu sunt favorizate drumurile scurte si nici semnarea contractelor. Lucrurile pe care le-au amanat Leii la ultima retrogradare a lui Mercur ce a avut loc in luna mai, ies acum la suprafata pentru a fi analizate si rezolvate.

Dupa intrarea in mers direct a lui Mercur, Leii vor putea sa inceapa proiecte noi, pot merge la interviuri pentru angajare, este o perioada buna pentru a incheia contracte noi cu colaboratorii si isi pot stabili acele intalniri importante pe care le-au tot amanat.

Luna noua ce va avea loc in data de 13 octombrie in Balanta aduce Leilor o perioada favorabila noilor inceputuri, acestia pot invata ceva nou, pot incepe cursuri noi, pot cunoaste oameni noi, pot aborda o noua maniera de a comunica cu cei din jurul lor, este o perioada benefica rezolvarilor chestiunior legate de treburile zilnice.

Odata cu intrarea soarelui in Scorpion, in casa a IV-a, Leii au ocazia sa se ocupe de treburile care tin de casa si familie si sa faca schimbari benefice in acest sector de viata.

Luna plina din data de 27 octombrie pune reflectorul pe zona care corespunde carierei Leilor. Este un moment in care Leii se pot bucura de beneficii in urma unui proiect la care au muncit, se pot face remarcati in societate, li se pot da sarcini in plus sau pot beneficia chiar de o promovare la locul de munca.

Fecioara

Cu Venus in tranzit prin casa a XII-a nu inseamna ca viata amoroasa a Fecioarelor a luat pauza. Este posibil ca nativii sa se fi implicat in relatii sentimentale pe care le-au tinut ascunse, poate ca o iubire din trecut a reaparut in viata acestor nativi sau poate chiar sa fi pus punct anumitor relatii de iubire care nu mai aveau nici o sansa de viitor. De asemenea, acest aspect favorizeaza studiul stiintelor oculte astrologie, numerologie, tarot etc.

Dupa 9 octombrie Venus va intra in casa I a personalitatii si, alaturi de Marte si Jupiter, va aduce noi oportunitati pentru Fecioare. Marte va revarsa asupra acestor nativi destula energie pentru a se ocupa de propria lor persoana, de nevoile si de implinirea dorintelor lor, au acum posibilitatea de a-si oferi acele lucruri pe care si le doresc, schimbarea garderobei si a infatisarii vor fi pe primul plan in viata acestor nativi.

Fecioarele vor simti nevoia de a socializa, de a se intalni cu cat mai multi oameni, de a face noi cunostinte sau chiar de a intra intr-o noua relatie de iubire.

In 10 octombrie planeta guvernatoare a Fecioarelor revine in mers direct in cea de-a doua casa. Pana atunci Fecioarele pot face o reevaluare a situatiei financiare, pot renegocia anumite contracte pe care ar fi bine sa le incheie dupa revenirea lui Mercur in mers direct.

In 13 octombrie va avea loc Luna noua in Balanta si va fi un moment bun pentru inceperea unor noi proiecte, isi pot planifica bugetul, se pot hotari sa inceapa o noua afacere, sa foloseasca si sa exploateze resurselor personale. De asemenea, este un moment favorabil pentru a identifica lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei, care sunt valorile carora le-au acordat atentie, pe ce valori si-au cladit personalitatea. Daca nu mai sunt multumiti de propria lor peroana, daca nu se mai simt bine cu ei insisi si vor sa faca anumite schimbari, acum este o ocazie extraordinara de a-si recladi personalitatea pe un nou sistem de valori etice si morale.

Odata cu intrarea Soarelui in Scorpion, Fecioarele vor simti din plin energia pe care aceasta planeta o va revarsa asupra lor, le aduce posibilitatea de a urma cursuri noi, de a studia un domeniu care ii atrage, de a iesi in lume si a face cunostinte noi, iar cumunicarea va fi la cote inalte.

In 27 octombrie va avea loc momentul de Luna Plina in Taur, in casa a IX-a a Fecioarelor. Luna plina anunta un moment de schimbare, ceva vechi se termina, se darama, pentru a aduce o noutate in viata noastra. Este un moment bun pentru a renunta la vechile convingeri care nu ne mai reprezinta si de a le inlocui cu un nou sistem de valori. Totodata, Fecioarele se pot bucura de o excursie in strainatate pe care au planificat-o in trecut, iar relatia cu strainii sau cu colaboratorii din strainatate poate fi incununata de succes.

Balanta

Planeta care guverneaza Balanta, Venus, se afla in tranzit prin casa a XI-a pana in data de 9 octombrie. Mica benefica a stat destul de mult timp in zodia Leului de unde i-a ajutat pe nativii Balanta sa-si faca noi planuri de viitor, sa petreaca mai mult timp alaturi de persoanele din anturaj si sa desfasoare acele activitati care le-au facut placere. Totodata, a fost o perioada buna pentru a reevalua relatiile si a face curatenie intre asa-zisii prieteni. A fost o perioada benefica pentru a acorda ajutor acelor persoane care au avut nevoie de prezenta si sprijinul Balantelor.

Dupa 9 octombrie, Venus va tranzita casa a XII-a alaturi de Marte si Jupiter. Acest stelium de planete in acest sector de viata le va insufla Balantelor dorinta de a se retrage o perioada din agitatia lumii inconjuratoare si de a petrece mai mult timp cu ele insele, de a medita. Perioadele de introspectie sunt binevenite deoarece le da ocazia sa scoata din subconstient acele programe care sunt adanc ingropate si care se manifesta in viata de zi cu zi, fara ca nativii Balanta sa le poata constientiza.

Casa a XII-a vorbeste si despre dusmanii ascunsi, iar Balantele au acum ocazia sa constientizeze faptul ca cel mai mare dusman se poate ascunde in propria lor fiinta. Casa a XII-a este o casa karmica, iar multe dintre situatiile pe care nativii Balanta le traiesc nu au o cauza care poate fi identificata. Cel mai bun sfat pentru Balante este sa accepte situatiile pe care le traiesc deoarece vor beneficia de sprijinul Marelui Benefic pentru un an de zile. Bine ar fi ca acesti nativi sa-si asume responsabilitatea pentru situatiile prin care trec si sa considere ca fiecare intamplare le poate fi un profesor. Un ajutor in procesul de transformare il vor avea si din partea lui Pluton care formeaza un aspect benefic cu planetele din casa a XII-a. Pluton sta de ceva timp in casa a IV-a, acolo unde a avut ocazia sa darame, sa redefineasca si sa recladeasca pe principii noi si pe un fundament psihologic sanatos o noua personalitate.

In data de 10 octombrie Mercur isi reia mersul direct in casa I a personalitatii, iar Balantele isi vor putea rezolva problemele care tin de propria lor persoana, se vor hotari asupra unui nou drum in viata, inceperea unui nou proiect, vor gasi solutii la acele chestiuni care au necesitat reevaluare si regandire in perioada de retrogradare a lui Mercur.

In data de 13 octombrie va avea loc Luna noua tot in casa I, acest moment insemnand un nou inceput, Balantele vor trebui sa acorde atentie acelor lucruri pe care doresc sa le schimbe, este un moment prielnic pentru a-si trasa noi drumuri, noi situatii de viata, pot face schimbari atat in interiorul lor cat si in exterior. O noua infatisare si o noua garderoba poate fi un start bun pentru Balante in procesul de schimbare.

Luna plina din 27 octombrie are loc in casa a VIII-a, un sector de viata ce vorbeste despre transformare. Acest moment scoate la suprafata acele aspecte din personalitatea Balantelor care se cer transformate. Totodata, este o perioada care pune in lumina eventualele probleme pe care le au de rezolvat cu partenerii de viata sau cu colaboratorii in privinta bunurilor detinute in comun sau a proiectelor pe care le desfasoara impreuna cu acestia.

Iata ca Balantele au destule ocazii in aceasta luna sa ia deciziile potrivite pentru a face transformarile care sunt absolut necesare in viata lor, pentru a continua pe un drum nou si a-si cladi o noua viata.

Scorpion

Scorpionii s-au bucurat de o perioada excelenta pe care Venus le-a adus-o in planul carierei si in societate. Tranzitul lung al Micului Benefic prin cea de-a X-a casa a Scorpionilor este posibil sa le fi adus o reusita in cariera, promovare, precum si incununarea cu succes a unor proiecte pe care le-au desfasurat. Totodata, s-au bucurat de sprijinul si ajutorul oamenilor influenti si a persoanelor cu autoritate de la locul de munca.

Cu Venus in tranzit in acest sector de viata, este imposibil ca Scorpionii sa nu fi stralucit in societate, sa nu fi facut o buna impresie in locurile pe care le-a frecventat, acestia atragand usor atentia celor din jurul lor. Venus, planeta care vorbeste despre iubire, este posibil sa le fi adus si o relatie romantica la locul de munca.

Dupa 9 octombrie Venus isi va face intrarea in casa a XI-a alaturi de Marte si Jupiter de unde ii va sprijinii pe nativii Scorpion sa puna la cale noi proiecte pentru viitor, sa se inscrie in anumite organizatii, sa desfasoare activitati in comun cu persoanele cu care au aceleasi afinitati, isi pot reorganiza grupul de prieteni, pot face curatenie in anturaj si vor accepta langa ei numai acele persoane cu care considera ca au ceva in comun si alaturi de care pot merge mai departe in viata. Marte le va conferi energia necesara pentru a face toate aceste schimbari pe care le doresc, iar Jupiter le va arata si ii va invata si cum sa le puna in practica.

Mercur se afla in tranzit prin casa a XII-a si va reveni in mers direct in data de 10 octombrie. Pana la aceasta data, Scorpionii pot simti nevoia de singuratate, de retragere si de meditatie. In aceasta perioada de retrogradare a lui Mercur, Scorpionii au avut ocazia sa mediteze la lucrurile care tin de partea spirituala si sa constientizeze faptul ca sunt doar o bucatica din acest imens univers.

Luna noua din 13 octombrie are loc tot in casa a XII-a, o casa karmica ce vorbeste despre partea subconstienta a omului, despre dusmani ascunsi, despre izolare, despre retragere. Iata ca perioadele de retragere si nevoia de singuratate a Scorpionilor este inca o data adusa la suprafata si prin aceasta luna noua care vorbeste despre noi inceputuri. Scorpionii au acum ocazia de a renunta le acele situatii si lucruri care nu le fac bine, se pot bucura de perioada aceasta de singuratate pentru a-si reincarca bateriile si pentru a-si gasi pacea si linistea interioara.

Luna plina va avea loc in Taur, in data de 27 octombrie si va lumina sectorul de viata care vorbeste despre parteneri de afaceri, colaboratori si parteneri de viata. Daca pana in acest moment Scorpionii au avut ceva probleme cu partenerii, iata ca Luna plina le aduce la suprafata chestiunile care se cer rezolvate, fiind un moment in care le sunt testate relatiile. Poate fi vorba si despre atentia pe care Scorpionii trebuie sa o acorde partenerilor de viata sau de afaceri.

Pentru Scorpionii care nu se afla intr-o relatie, acest moment de o mare incarcatura energetica le poate aduce jumatatea pe care au asteptat-o de multa vreme.

Sagetator

Venus a tranzitat zodia Leului si cea de-a IX-a casa a Sagetatorilor pentru o perioada lunga de timp. Acest tranzit le-a adus ocazia nativilor sa stabileasca relatii benefice cu parteneri din strainatate, sa calatoreasca in tari straine, sa acorde atentie studiilor inalte si de asemenea sa-si aplece atentia asupra chestiunilor care tin de zona spiritualitatii.

Retrogradarea lui Venus in acest sector de viata, le-a dat Sagetatorilor un imbold de face o trecere in revista a credintelor pe care le au, de a face o reevaluare a propriilor convingeri in functie de care si-au trait viata pana in acest moment. A fost o perioada de cautare a Adevarului, a acelor persoane cu autoritate in domeniul spiritualitatii care sa le indrume pasii in acest domeniu. Putem spune ca anumiti Sagetatori s-au aflat in cautarea unui maestru, a unui guru.

Iata ca Venus isi va face intrarea in cea de-a X-a casa a Sagetatorilor si se va alatura lui Marte si lui Jupiter in casa astrologica ce vorbeste despre cariera. Cu cei doi benefici si cu Marte in acest sector de viata, Sagetatorii pot avansa in cariera, se pot afirma in societate, se pot bucura de sprijinul si ajutorul persoanelor influente. De asemenea, Marte le va da energia necesara pentru a munci cu spor, pentru a-si duce la indeplinire ambitiile, pentru a termina cu succes proiectele incepute. Iata ca si Jupiter pune umarul la succesul Sagetatorilor, aducandu-le in cale oportunitati pe care acestia nu ar trebui sa le rateze. Fiti deci atenti la situatiile de care ar trebui sa profitati, desi uneori oportunitatile vi le mai faceti si singuri!

Aspectul benefic pe care Pluton il face cu planetele din casa a X-a promite recompense financiare de pe urma activitatii pe care nativii Sagetator o desfasoara.

Mercur este retrograd pana in data de 10 octombrie, iar in aceasta perioada nativii Sagetator pot reevalua anumite prietenii, se pot gandi sa faca schimbari in anturaj, se pot gandi la trasarea unor noi planuri de viitor, aceste actiuni putand fi puse in aplicare dupa intrarea lui Mercur in mers direct. Totodata, Mercur retrograd le-a repus pe tapet chestiuni pe care nu le-au rezolvat la ultima retrogradare a lui Mercur ce a avut loc in luna mai. Poate fi vorba despre probleme ramase nerezolvate cu vreun prieten sau poate fi chiar faptul ca Sagetatorii au tot amanat luarea unei decizii in ceea ce priveste planurile lor de viitor.

Luna noua din 13 octombrie ce va avea loc in Balanta vorbeste despre noi inceputuri. Daca in timpul retrogradarii martiene Sagetatorii au identificat problemele si le-au gasit si o rezolvare, iata ca momentul de Luna noua le da ocazia sa planteze noi ganduri si sa traseze noi drumuri in casa astrologica care vorbeste despre prieteni, anturaj, planuri de viitor, exact acele aspecte care au fost identificate si rezolvate.

Luna plina din Taur ce va avea loc in data de 27 octombrie aduce lumina in sectorul de viata care se refera la sanatate, serviciu, colegi, subalterni. Acum este un moment in care pot iesi la suprafata probleme legate de sanatate, anumite neintelegeri cu colegii de munca sau cu subalternii, pot hotari sa faca modificari in ceea ce priveste modul in care fac lucrurile care tin de rutina zilnica.

Capricorn

Venus a tranzitat o perioada lunga casa a VIII-a a Capricornilor si le-a dat ocazia sa-si rezolve chestiunile legate de bunurile in comun pe care acestia le detin cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii sau cu partenerul de viata. Pentru Capricornii care au iesit dintr-un parteneriat, Venus i-a ajutat sa ajunga la o intelegere amiabila cu fostii parteneri in ceea ce priveste partajarea bunurilor pe care le-au dobandit impreuna. Nativii care au demarat in trecut anumite proiecte alaturi de parteneri au putut culege roadele de pe urma acestor colaborari.

Totodata, Venus i-a sprijinit in procesul de transformare la care au fost supusi nativii Capricorn. Casa a VIII-a este o casa mistica si psihica, procesele de transformare profunda au avut loc in constiinta nativilor.

Venus va intra in Fecioara incepand cu data de 9 octombrie si va intra in casa care vorbeste despre idealuri si despre intelepciune. Tot acolo se afla si Marte si Jupiter si le va oferi nativilor Capricorn ocazia de a calatori in strainatate, de a stabili relatii cu persoane din strainatate, pot incepe studiul unei limbi straine, se pot simti atrasi de filozofie si religie.

Cu aceste trei planete in tranzit prin casa a IX-a, nativii Capricorn isi pot largi experienta de viata, pot avea parte de o intelegere superioara a lucrurilor, a situatiilor si a lumii in general.

Mercur se afla in mers retrograd pana pe 10 octombrie, ceea ce inseamna ca nativii Capricorn au avut ocazia sa-si reevalueze situatia de la locul de munca, sa rezolve acele chestiuni care tin de indepliniresa sarcinilor pe care le au de pe urma functiei detinute. Nu a fost o perioada propice pentru schimbarea locului de munca, pentru avansare,pentru acceptarea unei propuneri care li s-a facut in legatura cu o noua pozitie. Capricornii pot face aceste schimbari dupa intrarea lui Mercur in mers direct, adica dupa data de 10.

Luna noua ce va avea loc in data de 13 octombrie in casa a X-a le va da ocazia Capricornilor sa inceapa un proiect nou la locul de munca, acum este perioada in care pot avea loc schimbari la locul de munca, este un moment bun pentru a se gandi la avansare, la atingerea obiectivelor si la progres. Este o perioada buna in care va puteti concentra asupra calitatilor pe care doriti sa le afisati in societate.

Luna plina ce va avea loc in Taur anunta o perioada de relaxare, Capricornii pot face acele activitati care le face placere, pot petrece timp de calitate alaturi de copii. Capricornii care sunt in cautarea unui partener pot intra in aceasta perioada intr-o noua relatie sentimentala. 

Varsator

Venus, planeta iubirii a avut o sedere foarte lunga in Leu, in sectorul de viata care vorbeste despre colaboratori, parteneri de afaceri si parteneri de viata. Aceasta pozitie a lui Venus le-a adus Varsatorilor ocazia de a petrece momente frumoase alaturi de partenerul de viata, au primit atentie din partea acestora si au oferit la randul lor atentie, au avut ocazia sa rezolve problemele acolo unde relatia se afla in impas. Pentru Varsatorii care doreau sa duca o relatie de iubire la nivelul urmator, aceasta a fost o perioada benefica pentru casatorie. Varsatorii singuri mai au timp pana in data da 9 octombrie sa-si intalneasca sufletul pereche.

Dupa aceasta data, Venus se va alatura lui Marte si lui Jupiter in casa a VIII-a si le va da ocazia sa culeaga roadele unor colaborari incepute in trecut, sa aiba castiguri financiare prin intermediul partenerului de viata, vor beneficia de ajutor financiar din partea altor persoane. De asemenea, relatiile intime se intensifica in aceasta perioada.

Cu Jupiter pentru un an de zile in casa a VIII-a, Varsatorii pot avea parte de mosteniri, de finalizari de procese in favoarea lor, se pot simti atrasi de misterele vietii, astrologie, psihologie si tot ce tine de partea spirituala a vietii. Aspectul benefic pe care Pluton din casa a XII-a il face cu planetele din casa a VIII-a ii ajuta pe nativii Varsatori in procesul de transformare interioara.

Pana in 10 octombrie, Mercur este inca retrograd si ii ajuta pe Varsatori sa-si reevalueze relatia cu parteneri din strainatate, sa-si reconsidere credintele si convingerile in functie de care au actionat pana in acest moment si care nu-i mai reprezinta.

Luna noua din 13 octombrie din Balanta le spune Varsatorilor ca a venit momentul sa planifice calatorii in strainatate, sa inceapa colaborari cu persoane aflate in tari straine sau se pot apuca de studiul unei limbi straine, este un moment bun pentru a urma cursurile unei facultati. Este de asemenea moment oportun pentru a adopta o noua filozofie de viata, un nou set de credinte care le poate aduce o noua intelegere a lumii si a vietii in general.

Aspectul de sextil dintre Saturn si Mercur ii face pe Varsatori sa fie mai precauti si mai responsabili, in acelasi timp le confera intelepciunea necesara pentru a implementa noile credinte si convingeri pe care le-au adoptat la momentul de luna noua.

Luna plina din Taur ce va avea loc in casa a IV-a le spune nativilor Varsator ca a venit momentul sa-si indrepte atentia asupra caminului, asupra nevoilor membrilor familiei, sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea profesionala. O chestiune care necesita rezolvare legata de casa si familie ii solicita pe nativii Varsatori in aceasta perioada. 

Pesti

Cu Venus in tranzit prin casa a VI-a, Pestii au avut posibilitatea sa-si rezolve acele probleme de santatate care le-au dat batai de cap, au putut urma o cura de slabire, de detoxifiere, au avut spor in rezolvarea activitatilor care tin de rutina zilnica, au avut ocazia sa participe la actiuni de voluntariat, relatia cu colegii de munca sau cu subalternii a cunoscut o imbunatatire considerabila. Cu planeta iubirii prin casa muncii si a serviciului, este posibil ca Pestii sa fi intalnit iubirea la locul de munca.

Venus isi va face intrarea in cea de-a VII-a casa a Pestilor. Cu cei doi benefici in tranzit prin acest sector de viata, Pestii isi vor concentra atentia asupra nevoilor partenerului de viata. Ar fi bine ca nativii Pesti sa se foloseasca de energia planetei Marte pentru a rezolva pe cale amiabila eventualele conflicte si neintelegeri care pot aparea in relatia cu partenerul de viata. Pestii care se afla de mult timp intr-o relatie se pot gandi acum la casatorie, iar cei singuri au acum ocazia de a-si gasi perechea.

Pluton face un aspect benefic cu planetele din casa a VII-a si exista posibilitatea ca Pestii sa intalneasca o persoana care va avea un impact puternic asupra lor.

Mercur retrograd din casa a VIII-a le-a dat ocazia nativilor Pesti sa faca o reevaluare a veniturilor si cheltuielilor. Daca v-ati gandit sa accesati un imprumut, ar fi bine sa asteptati data de 10 octombrie atunci cand Mercur isi reia mersul direct, caci exista riscul sa nu fiti atenti la toate clauzele contractuale.

In data de 13 octombrie are loc momentul de Luna noua in Balanta, iar Pestii vor avea ocazia sa inceapa un proces de transformare interioara, isi vor indrepta atentia asupra laturii ascunse a vietii si vor fi atrasi de mistere si ocultism. Pot primi o suma de bani sau bunuri rezultate in urma unui partaj sau poate fi vorba despre o mostenire. Acum este un moment bun pentru a accesa acel imprumut de care au nevoie.

In 23 octombrie Soarele intra in Scorpion si le da posibilitatea nativilor Pesti de a calatori, de a intra in legatura cu persoane din strainatate, pot primi vesti de la un prieten din strainatate.

In data de 27 octombrie are loc Luna plina in Taur si in cea de-a III-a casa a Pestilor. Este un moment prielnic pentru negocieri, pentru incheieri de contracte, daca doriti sa cumparati sau sa vindeti un bun, acest moment va este favorabil. De asemenea, aceasta luna plina va da ocazia sa aduceti la lumina si sa rezolvati probleme mai vechi pe care le aveti cu fratii si surorile, cu rudele si persoanele din mediul vostru. Daca ati urmat anumite cursuri, acesta este un moment favorabil pentru a da examene caci vor fi incununate de succes.

Advertisements