Tags

, , ,

Luna noua in Fecioara din 13 septembrie 2015 (Eclipsa partiala de Soare)

 Featured image

Sa punem inceput bun!

Luna noua vine cu o energie care ne ajuta sa punem inceput bun intr-un anumit domeniu din viata noastra.

Si, cum nu putem pune „vin nou in burdufuri vechi”, indicat ar fi ca mai intai sa facem curatenie, sa eliminam ceea ce nu ne mai serveste si apoi sa purcedem la plantarea noului, la trasarea planurilor si proiectelor de pe urma carora vom avea beneficii in viitor.

Cu fiecare luna noua, ceva se sfarseste si altceva incepe, noul isi face loc in viata noastra prin inlocuirea, transformarea si transmutarea vechiului. De cate ori dorim sa o luam de la capat intr-un anumit sector din viata noastra, ne cuprinde o teama nejustificata de necunoscut. Dar iata, ca sunt momente cand energiile sunt atat de puternice, incat ne forteaza sa iesim din zona de confort si sa facem schimbarile necesare implinirii destinului. Daca in trecut nu am putut, din diverse motive, sa facem anumite schimbari, acum este un moment prielnic pentru a trasa o noua cale de urmat.

Bate vantul schimbarii si ar fi bine sa ne folosim de puternica energia astrala care ne inconjoara pentru a lua cele mai bune decizii pentru viata noastra.

Si, cum putem face fata cel mai bine schimbarilor ce intervin odata cu momentul de luna noua, decat folosindu-ne de caracteristicile zodiei Fecioara (analiza, ordine, disciplina, precizie). Spiritul critic al Fecioarei ne face sa luam la puricat toate problemele care ne macina, iar Jupiter, marele benefic, amplifica meticulozitatea si pragmatismul Fecioarei si ne va ajuta sa gasim cele mai bune solutii.

Si, cum nimic nu este intamplator, Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, se afla inca in mers direct pana pe data de 17 septembrie. Asta inseamna ca ne putem folosi inca de intelepciunea lui Mercur pentru a vedea unde ne aflam in viata noastra si locul spre care dorim sa ne indreptam. Este inca un moment prielnic pentru a elabora strategii noi in domeniul indicat de casa astrologica in care va avea loc luna noua.

In zilele premergatoare fazei de luna noua reflectam asupra a ceea ce ne dorim sa aducem nou in viata noastra, setam intentiile la momentul de luna noua si, cu credinta (Jupiter) in suflet si multa munca (Fecioara), ne vom materializa dorintele.

Asadar, ziua de 13 septembrie da semnalul ca transformarea poate incepe.

Pentru a vedea care este locul in care ar fi bine sa ne folosim de energia lunii noi, trebuie sa identificam sectorul pe care il ocupa Fecioara in harta natala.

berbecPentru Berbeci, luna noua are loc in casa a VI-a a muncii si sanatatii. Este o ocazie buna sa incepeti un proiect nou la locul de munca, va puteti schimba atitudinea, in bine, fata de colegi si subalterni, poate fi o perioada in care va ganditi sa va schimbati locul de munca. Puteti incepe un regim de slabire, o cura de detoxifiere, va puteti indrepta atentia asupra starii de sanatate. Totodata, munca depusa in folosul celorlalti nu trebuie resimtita ca o povara. Fiti cu bagare de seama la cei care doresc sa profite de pe urma dvs.!

TaurLuna noua din casa a V-a ii face pe nativii Tauri sa-si indrepte atentia asupra relatiilor de iubire, asupra copiilor, creativitatii si placerilor. Pentru cei care s-au aflat in cautarea iubirii, aceasta este o perioada benefica pentru inceperea unei noi relatii romantice, iar cei care sunt prinsi intr-o relatie au parte de momente frumoase alaturi de persoana iubita. Este un moment prielnic pentru petreceri si distractii. Parintii din zodia Taur se pot implica in activitati relaxante si recreative alaturi de copiii lor.

gemeniCasa a IV-a a familiei este zona care ii va capta pe Gemeni odata cu momentul de luna noua. In urmatoarea perioada atentia acestora se indreapta asupra caminului si fac tot posibilul sa asigure confortul si siguranta membrilor familiei. Gemenii se concentreaza asupra chestiunilor care tin de sectorul imobiliar, se pot apuca de redecorarea sau reamenajarea spatiului de locuit, pot inchiria sau achizitiona o casa noua. Totodata, este o perioada benefica pentru a face pace cu trecutul si pentru a rezolva o veche problema de familie.

racPentru Raci, luna noua din casa a III-a le poate aduce o imbunatatire a relatiilor si interactiunilor cu fratii, surorile sau cu rudele apropiate. Este o perioada favorabila pentru a invata lucruri noi, pentru a participa la diverse cursuri si seminarii, ocazie cu care pot dobandi o noua cunoastere. Este un moment bun pentru a initia calatorii pe distante scurte sau de scurta durata si va puteti face noi cunostinte. Cei care dispun de resurse pot urma cursuri pentru perfectionare abilitatilor de comunicare.

LeuLeii beneficiaza de energia lunii noi in cea de-a II-a casa a horoscopului natal. Este o perioada propice pentru castiguri financiare, pentru inceperea unor proiecte noi, pentru investitii. Moment prielnic pentru achizitionarea acelui lucru pe care si l-au dorit mai de mult. Banii, confortul securitatea materiala si emotionala reprezinta aspectele asupra carora Leii se vor concentra in urmatoarea perioada. Totodata este un moment pentru a descoperi noi modalitati prin care isi pot creste veniturile.

FecioaraPentru Fecioare, luna noua din casa I revarsa asupra lor energia benefica reinnoirii personale, se pot preocupa mai mult de imaginea lor si de felul in care se prezinta in lume, se pot reinventa, pot incepe proiecte noi, drumuri noi, pot incerca lucruri noi. Fecioarele pot deveni mai indraznete si pot invata cum sa aiba mai multa incredere il ele insele. Este o perioada favorabila pentru afirmare. O vizita la salonul de infrumusetare este binevenita in urmatoarea perioada.

BalantaLuna noua are loc in casa a XII-a a Balantelor si le predispune pe acestea catre visare, abandon, introspectie si autoanaliza. Balantele vor simti nevoia de a se retrage din lume, de a sta o perioada singure, de a medita la misterele vietii. Vor scoate la suprafata anumite frici, iar prin constientizarea si acceptarea acestora putem vorbi despre inceputul unei perioade de vindecare. Aceasta luna noua cere Balantelor sa se izoleze si sa stea o perioada in singuratate pentru a-si reincarca bateriile. Singura modalitate prin care putem face fata unui eveniment astral ce are loc intr-o casa karmica, casa a XII-a, este prin detasare si prin acceptarea faptului ca tot ce se intampla are un scop.

 ScorpionScorpionii sunt fericitii castigatori ai lunii noi in casa a XI-a. Este un sector din harta natala care vorbeste despre prieteni si protectori, lucru in echipa, planuri de viitor. Scorpionii au ocazia sa isi faca noi prieteni, sa adere la anumite organizatii si sa se imprieteneasca cu oameni cu care au aceleasi afinitati. Totodata, pot beneficia de suportul si ajutorul persoanelor cu autoritate in vederea initierii unor noi planuri de viitor. Sectorul dedicat prietenilor este pus sub lupa in acest moment, iar o analiza amanuntita a asa-zisilor prieteni este binevenita.

M3351M-T013Luna noua din Fecioara din casa a X-a a Sagetatorilor arata o perioada de noi inceputuri in sectorul profesional, indica posibilitatea de a incepe proiecte noi care pot fi incununate cu succes. Este un moment favorabil pentru afirmare profesionala, pentru a dezvolta noi planuri de afaceri si pentru a-si stabili noi obiective cu posibilitati de reinnoire si de revigorare a carierei Sagetatorilor. Este o perioada in care Sagetatorii vor fi foarte ocupati cu chestiuni care tin de cariera si de imaginea sociala.

CapricornLuna noua din cea de-a IX-a casa a Capricornilor indica o perioada benefica pentru planificarea de calatorii in strainatate sau pentru stabilirea unor noi contacte cu parteneri din strainatate. O luna noua in acest sector de viata concentreaza atentia Capricornilor asupra cresterii personale prin intermediul studiului, a calatoriilor, a interactiunii cu oameni apartinand altor culturi, altor religii.

varsatorCasa a VIII-a este un sector de viata ce vorbeste pe de o parte despre bunuri materiale, profit si sexualitate, iar pe de alta parte despre aspectele ascunse care pot iesi la suprafata din subconstientul nostru si anume abuzuri, manipulare, control si putere. O luna noua in casa a VIII-a este dificila si intensa, dar in acelasi timp foarte puternica. Varsatorii isi vor indrepta atentia asupra partilor ascunse ale vietii, regenerarea si transformarea personala putand fi initiata in aceste momente.

pestiOdata cu luna noua din Fecioara, Pestii isi vor indrepta atentia asupra parteneriatelor, casniciilor si relatiilor cu ceilalti. Luna noua din casa a VII-a indica o perioada benefica initierii de noi colaborari, asocieri si incheieri de noi contracte. Momentul este oportun pentru a va indrepta atentia asupra oamenilor din jur, de a va face iesirea in societate, de a va gasi un partener. De asemenea, este un moment prielnic pentru a face o evaluare corecta asupra acelor parteneriate care nu se mai potrivesc nativilor Pesti.

Advertisements