BERBEC

Pentru Berbeci sectorul dedicat iubirii este inca activ in luna Septembrie, prin prezenta lui Venus (planeta iubirii) si a lui Marte (planeta actiunii) in cea de-a V-a casa a horoscopului natal. Aspectul benefic dintre Uranus aflat in casa I a personalitatii si Marte aflat in casa iubirii poate oferi solutii neasteptate in rezolvarea unor probleme care tin de latura sentimentala. Acest lucru este sustinut si de planeta iubirii care revine la sentimente mai bune incepand cu 5 septembrie. Berbecul beneficiaza de o infuzie de energie si devine mai hotarat in luarea unor decizii pe plan sentimental.

Incepand cu 6 septembrie, nativii Berbec beneficiaza de suport astral in rezolvarea unor probleme care le-au dat batai de cap pana in acest moment, isi pot imbunatati relatiile de la locul de munca cu colegii sau subalternii si simt nevoia de a se pune in slujba celorlati.

Berbecii ar trebui sa fie cu bagare de seama in data de 9 septembrie, atunci cand careul dintre Mercur aflat in cea de-a VII-a casa face un aspect de cuadratura cu Pluton aflat in casa X, aspect care predispune nativul la tensiuni si neintelegeri cu partenerul de viata sau cu colaboratorii, tensiuni care pot fi depasite.

Incepand cu 13 septembrie, odata cu Luna noua din Fecioara, este indicat ca Berbecul sa acorde mai multa atentie starii sale de sanatate, poate renunta la un regim de viata nesanatos si doptarea unui nou regim alimentar. Este o perioada benefica pentru inceperea unei cure de slabire.

In aceasta perioada este bine sa va ganditi de doua ori inainte de a intra intr-o polemica cu partenerul de viata, deoarece exista riscul de neintelegeri si puteti spune cuvinte pe care sa le regretati mai tarziu. Totodata puteti reveni asupra deciziilor pe care le-ati luat anterior in relatia de cuplu.

Odata cu intrarea lui Saturn in Sagetator, Berbecul va trebui sa adopte o noua filozofie de viata, sa-si stabileasca o noua scara de valori dupa care sa functioneze de acum inainte deoarece planeta profesor il va pune in situatia de a renunta la vechile tipare de gandire, idealuri, conceptii si principii care l-au ghidat pana in acest moment.

Piedicile de care au avut parte Berbecii in cariera vor disparea odata cu revenirea lui Pluton in mers direct in cea de-a X-a casa, iar relatia cu sefii si superiorii ierarhici va cunoaste o imbunatatire considerabila.

Luna plina din Berbec ce va avea loc in data de 28 septembrie, atrage atentia nativilor asupra schimbarilor care pot interveni in relatiile personale, in casnicie si in orice alt tip de parteneriate, cu atat mai mult cu cat Luna neagra se va afla in tranzit prin casa partenerului berbecului timp de noua luni de zile.

 

TAUR

Pentru tauri, sectorul casnic este locul in care isi vor indrepta atentia in luna septembrie.

In aceasta perioada, taurii se vor concentra pe aspectele care tin de locuinta, familie, asupra nevoilor membrilor familiei, asupra nevoii de intimitate. Taurii vor avea suficienta energie pentru a se ocupa de treburile gospodaresti, de aspectele care tin de infrumusetarea spatiului in care locuiesc, zugravirea si redecorarea locuintei. Nativii tauri vor avea parte de o atmosfera calda si placuta in sanul familiei.

Jupiter, marele benefic, va tranzita pentru un an de zile cea de a V-a casa a taurului, aducand posibilitatea de a aduce pe lume un copil pentru cei care isi doresc acest lucru, iar pentru cei care au avut discutii sau dispute cu proprii copii, relatiile vor cunoaste o intorsatura benefica.

Sub tranzitul lui Jupiter, taurul poate gusta din plin din placerile vietii, acesta se poate indragosti, chiar de mai multe ori, deoarece marele benefic expansioneaza tot ce atinge. Ca o atentionare pentru tauri, sa fie atenti la tipul de persoana de care se indragostesc, la alegerile pe care le fac in zona relatiilor sentimentale.

Cu Mercur retrograd si Lilith in Balanta, taurii trebuie sa acorde o atentie deosebita modului in care fac fata activitatilor zilnice, sa fie atenti la relatiile pe care le au la locul de munca, sa nu puna in pericol raporturile cu colegii si subalternii.

Sub tranzitul lui Saturn din casa a VIII-a, taurii se pot simti atrasi de tot ceea ce inseamna spiritualitate, mistere, ocultism, ezoterism, astrologie etc. Totodata, pot iesi la suprafata probleme care au fost adanc ingropate in subconstient, probleme care se cer constientizate, acest lucru punand taurul in situatia de a suferi transformari majore.

Pentru taurii care au trecut printr-un divort, va fi o perioada in care isi vor incheia socotelile cu fostul partener si isi vor imparti bunurile rezultate in urma partajului.

Luna noua din Fecioara le poate aduce taurilor un nou inceput in sfera relatiilor sentimentale, de asemenea isi pot identifica noi hobbyuri, perioada fiind benefica divertismentului si implicarii in diverse activitati recreative si relaxante.

Luna plina din Berbec are loc in cea de a XII-a casa a Taurului, ceea ce poate scoate la lumina secretele acestor nativi, dusmani care au stat ascunsi pana in acest moment si totodata atrage atentia asupra eventualelor probleme de sanatate cu care s-ar putea confrunta in perioada urmatoare.

 

GEMENI

Jupiter va tranzita pentru un an de zile una dintre cele mai importante case din astrograma si anume cea de-a IV-a casa a horoscopului natal. Nativii gemeni isi vor indrepta atentia catre sectorul dedicat familiei si caminului. Deoarece Jupiter nu se simte foarte bine in zodia Fecioarei si influentele sale benefice nu sunt la cotele cele mai inalte, nativii gemeni trebuie sa depuna eforturi in rezolvarea problemelor care tin de sectorul casnic, de asigurarea confortului si sigurantei caminului.

Luna septembrie da startul pentru identificarea si rezolvarea aspectelor care tin de relatia cu trecutul. Perioada benefica tranzactiilor imobiliare.

Intrarea lui Saturn in cea de a VII-a casa a gemenilor va testa sectorul care vorbeste despre parteneriate, asocieri, colaborari si casnicie. Planeta profesor ii invata pe acesti nativi sa devina mai responsabili in relatia cu partenerul de viata si cu colaboratorii. Cu Saturn in tranzit prin acest sector de viata, o relatie care a intampinat probleme poate fi redefinita si recladita pe o structura mai rezistenta sau se poate rupe definitiv. Saturn vorbeste despre restrictii, piedici, atentie, rabdare si despere efortul care trebuie depus, acolo unde se mai poate rezolva ceva, pentru depasirea unor probleme care pot aparea in relatia de cuplu. Unii gemeni pot decide acum sa rupa o relatie, iar gemenii singuri, cei care vor avea rabdare si vor trece testele saturniene, pot construi o relatie de durata.

Careul intre Mercur si Pluton poate induce o stare de tensiune in relatia cu copiii sau cu persoana iubita. Asadar, atentie la felul in care comunicati cu acestia, deoarece luna neagra isi va face de cap timp de noua luni prin sectorul dedicat relatiilor sentimentale si copiiilor.

Luna noua in Fecioara din 13 septembrie, favorizeaza proiectele noi care tin de sectorul imobiliar, poate anunta schimbari in mediul familial, este o perioada buna pentru amenajari si redecorari, inchirieri sau achizitionarea unei locuinte.

Revenirea lui Pluton in mers direct prin cara a VIII-a indeamna nativul la explorarea laturii ascunse a vietii si la transormari interioare. Totodata, este o perioada benefica pentru rezolvarea unor aspecte care tin de impartirea unor bunuri pe care acestia le detin in comun cu alte persoane.

Luna plina din Berbec ce va avea loc in data de 28 septembrie, pune in lumina felul in care acestia aleg sa se integreze in comunitate, scoate in evidenta relatia cu anturajul, eventualele prietenii nesincere, dar pot si culege roadele unei munci pe care au depus-o in cadrul unei echipe.

 

RAC

Revenirea planetei Venus in mers direct in Leu si aspectul benefic pe care aceasta il va face cu Uranus, planeta surprizelor, vorbeste despre posibilitatea racilor de a obtine anumite beneficii financiare provenite in urma unui efort personal depus de acestia. Totodata, aspectul de trigon ii poate face pe nativii rac sa-si recapete stima de sine, aceasta fiind cea mai importanta resursa a omului, sa-si valorifice talentele si sa-si schimbe atitudinea pe care acestia o au fata de bani si de bunuri materiale.

Incepand cu luna Septembrie si timp de un an de zile, tranzitul lui Jupiter prin cea de a III-a casa, le va indrepta atentia racilor catre studiu, catre imbunatatirea relatiilor cu fratii si surorile, cu persoanele din mediul lor, iar comunicarea si felul in care racii vor prelucra si vor analiza informatiile provenite din mediul exterior vor cunoaste o imbunatatire considerabila. Cu marele benefic prin acest sector de viata, racii pot incheia contracte avantajoase si pot avea parte de numeroase calatorii pe distante scurte.

Luna noua din Fecioara favorizeaza sectorul dedicat studiilor, comunicarii, deplasarilor pe distante scurte, puteti face cunostinta cu persoane noi, puteti participa la seminarii, cursuri si, de ce nu, puteti chiar dvs tine conferinte si prezentari publice.

Lilith in tranzit pentru noua luni prin casa a IV-a atrage atentia asupra problemelor nerezolvate cu persoanele din mediul familial sau asupra neintelegerilor care pot interveni intre membrii familiei in urmatoarea perioada. Totodata, careul dintre Mercur din casa a IV-a si Pluton din casa a VII-a, indica tensiuni care pot aparea intre nativul rac si partenerul de viata in chestiuni care tin de casa si familie, de confortul si siguranta caminului.

Intrarea lui Saturn in Sagetator si in cea de-a VI-a casa a horoscopului natal, il face pe nativul rac mai responsabil in ceea ce priveste munca de zi cu zi, in relatiile cu colegii, sau cu subalternii. Totodata, atrage atentia asupra stilului de viata pe care il au, vor trebui sa acorde mai multa atentie regimului alimentar, sanatatii si felului in care isi ingrijesc sanatatea. Este posibil ca sub tranzitul lui Saturn multe persoane sa adopte un regim vegetarian.

Incepand cu data de 24 septembrie si odata cu revenirea lui Pluton in mers direct in casa a VII-a, perioada poate aduce o detensionare a aspectelor stresante de care au avut parte in perioada anterioara cu partenerul de viata.

Odata cu luna plina din Berbec si din cea de a IX-a casa a racilor, acesti nativi pot avea beneficii de pe urma relatiilor cu parteneri din strainatate, pot face excursii in tari straine, pot decide sa se inscrie la anumite cursuri universitare sau postuniversitare. Luna plina ii indeamna la schimbarea convingerilor si principiilor, a credintelor si la transformarea relatiei cu divinitatea.

 LEU

Pentru nativii Leu, revenirea planetei Venus in mers direct in casa I a personalitatii, le poate aduce o perioada in care atentia lor va fi indreptata catre propria persoana, catre imbunatatirea aspectului fizic, schimbarea garderobei, a coafurii, iar conjunctia cu Marte le da destula energie pentru a pune in aplicare toate schimbarile pe care acestia doresc sa le faca. Trigonul pe care planeta Uranus il face cu planeta frumusetii le spune leilor ca a venit vremea pentru schimbare.

Intrarea lui Jupiter in cea de a II-a casa a leului ii va aduce acestuia beneficii de pe urma muncii depuse, existand posibilatea ca nativii leu sa-si puna in evidenta si sa valorifice talentele pe care le au. Totodata, este un tranzit bun pentru recapatarea stimei de sine care pentru leu este una dintre cele mai importante valori. Deci, atentie la ce ganditi despre voi si la valoarea pe care vi-o acordati singuri, caci nativii leu vor primi exact atat cat considera ei ca merita.

Luna noua din Fecioara poate aduce leului succes financiar, materializarea unor proiecte mai vechi, poate simti imboldul de a incepe o afacere noua, proiecte noi si poate avea o noua atitudine fata de bani, bunuri si latura materiala a vietii.

Cu Lilith in tranzit pentru noua luni de zile si cu Mercur ce va intra in retrogradare incepand cu 17 septembrie, nativii leu trebuie sa acorde o atentie deosebita la felul in care conduc masina, daca trebuie sa incheie contracte sa citeasca cu atentie documentele care li se prezinta, sa fie atenti la felul in care comunica cu persoanele din jurul lor, posibile neintelegeri cu fratii si surorile sau cu rudele apropiate. Totodata, aspectul de cuadratura care se va forma intre Mercur si Pluton atrage atentia asupra eventualelor tensiuni care pot aparea la locul de munca, in relatiile cu colegii sau subalternii.

Intrarea lui Saturn in ce-a de a V-a casa a Leului, poate aduce intarzieri, blocaje si obstacole in conceperea unui copil, testeaza relatiile romantice ale nativului, leul poate pune punct acelor relatii care nu au trecut testul timpului impus de Saturn si il va invata pe nativul leu ce inseamna seriozitatea in abordarea unei relatii de iubire.

Pluton revenit in mers direct in data de 24 septembrie poate aduce o imbuntatire a relatiilor leului cu colegii de serviciu, poate conduce la rezolvari ale unor chestiuni care au trenat pana in acest moment; nativul leu poate gasi acum solutia si poate beneficia de un tratament la o problema de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada.

Luna plina din Berbec si din cea de-a IX-a casa a horoscopului natal poate aduce beneficii de pe urma relatiilor cu strainii, puteti primi vesti din strainatate, puteti planifica o excursie in afara tarii, iar pentru cei care si-au indreptat atentia catre partea spirituala a vietii, aceasta luna plina le poate scoate in cale un ghid spiritual, un maestru, un indrumator etc.

 FECIOARA

Incepand cu aceasta luna, nativii Fecioara vor beneficia timp de un an de zile de tranzitul marelui benefic prin zodia lor, ceea ce echivaleaza cu inceperea unui nou ciclu de viata. Conjunctia lui Jupiter cu Soarele natal ii va face mai optimisti, mai expansivi, aduce o perioada de dezvoltare si crestere personala, aduce diverse avantaje si beneficii dar si protectie divina.

Nativii acestei zodii vor avea parte de foarte multe oportunitati pe care ar fi bine sa le fructifice, pot incepe activitati noi si isi pot face planuri de viitor. Acest aspect este sustinut si de luna noua in zodia lor din data de 13 septembrie, fiind o perioada benefica ce vorbeste despre afirmare personala, este un moment prielnic pentru noi inceputuri, drumuri noi, proiecte noi. Cu Jupiter in tranzit prin casa I a personalitatii, fecioarele vor simti nevoia sa isi indrepte atentia catre propria persoana, sa faca acele schimbari pe care le considera necesare prin innoirea garderobei, schimbarea felului in care arata, eventual adoptarea unei coafuri noi. Exista riscul pentru Fecioare sa devina mai cicalitoare, iar spiritul lor analitic sa fie exacerbat.

Cu Mercur retrograd si cu Lilith in tranzit prin casa banilor munciti, li se atrage atentia asupra felului in care acestia castiga banii, dar si la felul in care ii cheltuiesc, existand riscul de a face cheltuieli care nu sunt necesare, bugetul lor putand fi redus considerabil. Asadar, atentie in privinta cheltuielilor in urmatoarele noua luni de zile.

Cu Venus in tranzit prin casa a XII, este posibil ca Fecioarele sa simta nevoia de a se retrage, de a se izola de ceilalti, iar ca o avertizare, acest aspect poate pune fecioarele in situatia de a se implica intr-o relatie de iubire ce se vrea tinuta secreta.

Saturn le tranziteaza casa a IV-a, ceea ce le pune pe fecioare in situatia de a se implica mai mult in rezolvarea chestiunilor care tine de domeniul familial, gospodarie, este posibil ca un membru in varsta al familiei sa aiba nevoie de sprijinul fecioarei, devin mai responsabili fata de tot ce inseamna casa si camin.

Cu Pluton in Capricorn si in casa a V-a, fecioarele pot avea parte transformari in relatia cu copiii, dar pot fi si pune in situatia de a-si schimba radical felul in care se raporteaza la iubire, la ideea de relatii romantice.

Luna plina din Berbec din casa a VIII-a pune accentul pe finalizarea unor chestiuni legate de bunurile detinute in comun cu partenerul sau cu alte persoane, aspect sustinut si de Uranus care poate aduce o rezolvare neasteptata a acestor probleme.

 BALANTA

 Tranzitul lui Lilith peste soarele Balantelor poate induce acestor nativi sentimentul ca nu mai stiu cine sunt, incotro s-o apuce si poate genera adevarate crize de personalitate. Nu este indicat ca sub acest tranzit sa se schimbe directia de viata, in sensul de a incepe proiecte noi, deoarece valul pe care Lilith il va pune peste Soarele balantelor le va face sa nu ia cele mai bune decizii in urmatoarele noua luni de zile.

Balanta este o zodie care vorbeste despre ceilalti, partener de viata, colaboratori, diplomatie, iar cu Lilith in tranzit pe casa I si in opozitie cu casa a VII-a a partenerului, sunt posibile discutii si certuri care pot ajunge pana la rupturi ale relatiilor. In urmatoarele noua luni, nativii trebuie sa fie foarte atenti si sa apeleze la diplomatia care ii caracterizeaza pentru a rezolva eventuale probleme care pot intuneca viata de cuplu. Pentru nativii a caror relatie cu partenerul de viata nu mai este de mult bazata pe iubire, putem vorbi despre rupturi definitive ale relatiilor.

Tranzitul lui Jupiter prin casa a XII-a le va face pe balante sa isi doreasca sa se retraga din miezul actiunii, poate indica o perioade de meditatie, de introspectie si autoanaliza, de a acorda atentie nevoilor sufletului. Acest aspect este intarit si de luna noua din Fecioara cand balantele vor prefera izolarea si singuratatea.

Mercur retrogard din casa I si aspectul de cuadratura pe care aceasta planeta il face cu Pluton din casa a IV-a, atrage atentia asupra eventualelor tensiuni si discutii care pot aparea cu membrii familiei.

Revenirea lui Venus in mers direct prin casa a XI-a le poate aduce balantelor sprijin si suport din partea prietenilor si protectorilor, se pot implica in grupuri si organizatii in care sa desfasoare genul de activitati care il atrag alaturi de persoane cu care impartasesc aceleasi idealuri.

Cu Saturn in tranzit prin cea de a III-a casa a horoscopului natal, balantele isi pot rezolva acele probleme pe care le au cu fratii si surorile, cu persoanele care fac parte din anturajul sau, relatiile cu acestia putand fi stabilizate in timp. Se impune atentie la semnarea si negocierea contractelor.

Luna plina din Berbec si din casa parteneriatelor atrage atentia asupra faptului ca unele relatii se pot incheia sau se pot transforma in functie de felul in care au decurs acestea pana in acest moment.

 SCORPION

Odata cu iesirea lui Saturn din zodia lor, scorpionii pot rasufla acum usurati. Planeta profesor i-a facut sa invete lectiile care trebuiau invatate si acum, dupa ce si-au trasat un nou drum si au pus la cale noi proiecte pentru viitor, Saturn le paraseste semnul si le activeaza casa a II-a a banilor proveniti din munca proprie.

Astfel, scorpionii pot traversa o perioada de stabilitate financiara, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa depuna in continuare eforturi pentru a-si pune in evidenta talentele si pentru a si le valorifica. Cu munca, tenacitate, seriozitate si rabdare, scorpionii pot culege roadele muncii lor.

Pluton din casa a III-a le poate transforma felul in care comunica cu ceilalti, poate suferi numeroase schimbari intelectuale, schimbari de opinie, nativii putand depasi efectele acestui tranzit prin inlocuirea vechilor conceptii cu altele noi.

Cu Jupiter in tranzit prin casa a XI-a, scorpionii pot beneficia de ajutor din partea prietenilor, a persoanelor din anturajul sau, este o perioada benefica pentru a se integra in grupuri in care poate desfasura diverse activitati care ii fac placere, de asemenea poate da startul unor proiecte noi. Luna noua din Fecioara din data de 13 septembrie ii poate face pe scorpioni sa se integreze mai bine intr-un cerc de oameni de care se simte atras, poate face noi cunostinte, poate lega noi prietenii.

Revenirea lui Venus in mers direct in cea de a X-a casa le poate aduce nativilor scorpion sanse in cariera, dar avand in vedere ca Venus va face careu cu Soarele lor natal, situatii mai putin placute pot aparea atat in viata sociala cat si in cariera.

Dupa o lunga perioada in care scorpionii au simtit nevoia de retragere si introspectie datorita tranzitului NN prin casa a XII-a, iata ca acest aspect este cumva prelungit de intrarea lui Lilith in aceeasi casa. Lilith in casa a XII-a predispune nativul scorpion la izolare, la fuga de realitate, la nevoia de a intra mai mult in legatura cu nevoile sufletului sau, nativul putandu-se simti neinteles de catre persoanele din jurul sau.

Luna plina din Berbec si din casa a VI-a pune in evidenta casa muncii si a serviciului in folosul celorlati, scorpionii pot finaliza un proiect la locul de munca de pe urma caruia pot obtine beneficii finaciare suplimentare, este o perioada buna pentru inceperea unei noi diete sau a unei cure de slabire.

 SAGETATOR

 Jupiter va tranzita pentru un an de zile una dintre cele mai importante case din astrograma si anume cea de-a X-a casa a carierei si statutului social dand nativului, pe cat posibil, forta, ambitia, ajutorul si protectia oamenilor influenti in devenirea sa, in consolidarea carierei si a reputatiei sociale. Avand in vedere ca Jupiter se afla in cadere in zodia Fecioarei, este important pentru nativul Sagetator sa stie sa identifice si sa fructifice acele ocazii si oportunitati care apar in cariera.

In ziua de 6 septembrie Soarele din Fecioara se afla in trigon cu Pluton din Capricorn activand sectoarele financiare ale Sagetatorului, nativul aflandu-se intr-o perioada benefica valorificarii talentelor si a calitatilor native si poate obtine beneficii de pe urma acestora.

Marte din Leu face un trigon cu Uranus din Berbec in data de 8 septembrie, ceea ce poate da un impuls vietii amoroase a Sagetatorului, iar pentru cei care desfasoara o munca de creatie, acest aspect aduce inspiratie in valorificarea creativitatii.

Careul care se formeaza in data de 9 septembrie intre Mercur si Pluton arata posibile tensiuni cu persoane care fac parte din anturajul nativului, iar pentru cei care isi desfasoara activitatea in cadrul unei echipe, li se recomanda sa incerce sa depaseasca eventualele probleme care apar.

Luna noua din Fecioara care va avea loc in data de 13 septembrie arata o perioada de noi inceputuri in sectorul profesional, indica posibilitatea de a incepe proiecte noi care pot fi incununate cu succes, Sagetatorul traversand un moment favorabil pentru afirmare profesionala.

Cu Saturn se afla in tranzit prin casa I a personalitatii, vorbim de o perioada benefica pentru inceperea unui nou ciclu de viata si renuntarea la vechile tipare pe care nativul si-a construit pana acum personalitatea. Saturn ii va da nativului curaj, ambitie, tenacitate, rezistenta, forta si perseverenta in stabilirea noilor obiective pentru croirea unui drum nou in viata.

Aspectul de trigon pe care Venus, planeta iubirii, din casa a IX-a il va face cu Uranus, planeta surprizelor si schimbarilor neprevazute, din casa a V-a a iubiriim in data de 23 septembrie, predispune nativul la intalniri romantice, la relatii amoroase in care ambii parteneri doresc sa-si pastreze independenta si libertatea.

In data de 24 septembrie Pluton revine la mersul sau direct in Capricorn, ceea ce poate da un impuls benefic Sagetatorului de a-si pune in evidenta talentele si calitatile native, lucru care ii poate aduce beneficii financiare.

In 28 septembrie are loc momentul de luna plina in zodia Berbecului. Luna plina lumineaza casa iubirii Sagetatorului, scoate in evidenta modul in care nativul se implica in relatia de iubire, este un moment in care nativul se poate exprima pe plan sexual, poate primi acum iubirea pe care a oferit-o in trecut.

CAPRICORN  

Cu Saturn in tranzit prin casa a XII-a, este indicat ca nativul capricorn sa aiba o perioada de izolare, de introspectie, de retragere de bunavoie din lume, altfel izolarea va fi una impusa si destul de greu de acceptat. Aceste tranzit greu are ca scop indreptarea atentiei asupra relatiei cu divinitatea si construirea unei relatii acolo unde aceasta lipseste cu desavarsire.

Acest sector de viata reprezentat de casa a XII-a reprezinta o casa a datoriilor si platilor karmice, a incercarilor grele, rabdarea capricornilor va fi pusa la incercare, posibile crize de depresie, pierderea increderii in fortele proprii, sanatatea va fi pusa si ea la incercare sub acest tranzit a lui Saturn. Ceea ce nu va mai este de folos pentru viitor va fi daramat si va ramane numai ceea ce este bun si de perspectiva pentru nativii capricorn. Este o perioada in care vor simti ca inainteaza foarte greu, ca cineva ii impiedica sa ajunga acolo unde isi doresc si sa puna in practica planurile pe care si le fac. Dar sa nu se sperie, caci dupa ce Saturn va fi tranzitat cea de-a XII-a casa, putem vorbi despre o reinnoire a Capricornului.

Transformarile la care este supus nativul capricron de cativa ani sunt accentuate si de prezenta lui Pluton pe casa I a personalitatii.

Lilith in casa a X-a a carierei capricornului pentru urmatoarele noua luni atrage atentia asupra eventualelor propuneri pe care le veti primi la serviciu, propuneri privind noi pozitii de conducere, noi locuri de munca si poate mai bine platite, dar capricornul trebuie sa fie cu bagare de seama si sa anlizeze cu atentie oportunitatile care apar, caci acestea pot fi inselatoare.

Jupiter in tranzit prin casa a IX-a pentru urmatorul an de zile arata o perioada in care capricornii pot simti nevoia de cautare a adevarului, a intelepciunii, a unui nou ideal, de cristalizare a unei noi filozofii de viata, cunoastere spirituala fiind una dintre preocuparile nativului, calatoriile si relatia cu strainatatea sunt foarte bine aspectate, de asemenea capricornii pot urma cursurile unei scoli superioare.

Luna noua din Fecioara din 13 septembrie indica o perioada in care capricornii pot relationa cu lumea, pot studia, calatori, vor avea ocazii de a face pelerinaje in locuri sfinte, se pot simti inspirati.

Tranzitul planetei Venus prin cea de a VIII-a casa a capricornului poate aduce castiguri prin partener, sot, asociat sau poate fi o perioada benefica in care nativii pot incheia socotelile cu anumiti parteneri sau colaboratori, existand posibilitatea ca acestia sa imparta si banii detinuti in comun cu acestia.

Luna plina din Berbec si din casa a IV-a poate aduce la lumina terminarea unui proiect care are legatura cu casa si familia, pot termina de renovat si reamenajat spatiul de locuit iar unii nativi isi pot schimba domiciliul.

 VARSATOR

Dupa ce mersul retrograd al planetei iubirii i-a pus in situatia de a-si pune intrebari cu privire la natura relatiei de cuplu, iata ca Venus revine in mers direct in cea de-a VII-a casa a varsatorului si aduce vesti bune in ceea ce priveste relatia acestuia cu partenerul de viata sau cu colaboratorii.

Tranzitul lui Jupiter prin casa a VIII-a indica o perioada benefica pentru beneficii financiare provenite din activitati suplimentare, colaborari diverse, bani proveniti de la partenerul de viata, puteti beneficia de mosteniri. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa va puteti gandi si la contractarea unui imprumut bancar dar trebuie sa analizati situatia cu atentie caci Neptun este in opozitie cu Jupiter pe axa financiara si va poate crea iluzia unui imprumut favorabil, pentru ca mai tarziu sa vedeti ca v-ati inselat.

Odata cu luna noua din Fecioara din 13 septembrie puteti sa va indreptati atentia asupra lucrurilor ascunse ale vietii, asupra misterelor, este un moment prielnic pentru regenerarea si transformarea personala; exista posibilitatea de intensificare a vietii sexuale.

Pluton in casa a XII-a aduce transformari prin abandonarea de sine, prin acceptare si iertare, prin spiritualitate si cautarea sinelui superior.

Saturn in tranzit prin casa a XI-a poate aduce piedici si probe in acest sector de viata care vorbeste despre proiecte importante de viitor. Intarzierile si amanarile pe care Saturn le aduce nu fac altceva decat sa testeze seriozitatea, hotararea, tenacitatea si vointa varsatorilor in indeplinirea scopurilor pe care acestia si le propun. Sunt vizate si acele relatii de prietenie care nu vor trece testul timpului si care vor fi picat la examenele impuse de Saturn, ramanand in anturajul varsatorului numai acele prietenii de durata si serioase.

Lilith in tranzit prin casa a IX-a le poate aduce varsatorilor un blocaj la nivel intelectual sau spiritual. In urmatoarele noua luni de zile varsatorii trebuie sa acorde o atentie deosebita relatiilor cu partenerii straini, eventual sa nu strice aceste relatii, sa evite pe cat posibil deplasarile in strainatate; nu este o perioada buna pentru cautarea unor maestri sau indrumatori spirituali. Este posibil ca in urmatoarea perioada varsatorii sa fie tentati sa-si schimbe viziunea asupra vietii, eventual idealurile si conceptiile dupa care s-a ghidat pana in acest moment. Indicat ar fi ca acestia sa se bazeze pe cunoasterea pe care au dobandit-o pana in acest moment si sa evite, pentru o perioada, aprofundarea altor ideologii si filozofii.

Luna plina din Berbec si din cea de-a III-a casa a varsatorului poate aduce incheierea unor relatii cu frati, surori, persoane din apropierea lor sau a unor proiecte derulate impreuna cu acestia, le poate aduce de asemenea incheierea unor contracte si acorduri pentru anumite proiecte incepute in trecut.

 PESTI

 Tranzitul lui Jupiter prin casa a VII-a a pestilor indica o perioada in care atentia nativilor va fi indreptata catre ceilalti, catre parteneri, colaboratori, asociati. Pestii isi largesc cercul de cunostinte, simt nevoia sa iasa in lume, sa cunoasca oameni noi, sa stabileasaca noi contacte de afaceri sau noi relatii de dragoste. Relatia cu partenerul de viata capata o importanta deosebita si se imbunatatesc relatiile cu partenerii.

Opozitia dintre Neptun aflat pe casa I si Jupiter din casa a VII-a atrage atentia nativilor pesti asupra faptului ca pot fi inselati de anumiti parteneri sau colaboratori.

Cu Mercur retrograd si cu Lilith in tranzit prin casa a VIII-a pestii s-ar putea sa fie pacaliti de catre un partener de afaceri si sa suporte niste pierderi financiare. Atentie la cum va manageriati bunurile comune si banii pe care ii detineti in comun cu altii.

Luna noua din fecioara care are loc in cea de-a VII-a indica o perioada buna pentru noi asocieri, incheieri de contracte, stabilirea de noi parteneriate. Este important ca pestii sa nu stea singuri si sa aiba deschidere si dorinta de a face parte din lume, din societate. Pentru pestii singuri, aceasta este o perioada buna pentru a merge in cautarea unui partener de viata.

Revenirea lui Venus in mers direct in casa a VI-a a muncii pestilor poate atrage beneficii la locul de munca, pestii singuri isi pot intalni iubirea la locul de munca, pestii pot deveni critici la adresa partenerului.

Cu Saturn in tranzit prin cea de a X-a casa indica o perioada in care pestii au nevoie de mai multa organizare si rabdare in cariera. Este posibil ca pozitia sociala si cariera nativilor pesti sa cunoasca un mic cutremur pentru a le testa rezistenta, seriozitatea, ambitia, hotararea, tenacitatea etc. Va fi o perioada mai grea prin care pestii vor trebui sa treaca, vorbim de obstacole si piedici in obtinerea acelui post pe care nativii il doresc. Dar, dupa ce pestii vor fi trecut cu bine prin aceste teste saturniene, pot obtine ceea ce merita ca o rasplata in urma eforturilor depuse.

Pluton in casa a XI-a aduce transformari in anturajul nativilor si vor ramane numai acei prieteni pe care pestii se pot baza.

Luna plina din Berbec din casa a II-a a pestilor aduce o perioada in care acestia pot avea parte de beneficii financiare in urma eforturilor depuse prin munca proprie si ca urmare a valorificarii unor talente.

 

 

Advertisements